Påskmiddag delux

What a nice dinner! 9+2 underbara vänner på påskmiddag känns otroligt vuxet och sofistikerat. Vi pratade om det igår, hur man umgås på ett helt annat sätt nu än vad man gjorde förr. Då var det förfest med syppe  för just drickandets skull. Nu träffas man mer och umgås, äter tillsammans, snackar och har almänt trevligt. Ja visst dricker man nu också men då drickar man ju för att det faktiskt är gott. Enligt mig ett mycket roligare sätt att umgås på. Antagligen är det väl för att man blivit äldre, okej nu lät jag stengammal men så är det väl. Kan bara se till grannarna som är i typ 22 års åldern som har fest var varannan helg med musik på högsta volym. Man kan ju liksom inte prata då, eller? Jag älskar hög musik men då blir det inte att man snackar på samma vis.

Det blev lite smått knyt igår. Jenny och Cia hade fixat dessert. Lina och Jonas fixade paj, Louise och Pierre hade också gjort en paj och Ann och Martin hade gjort parmesankorgar med skagenfyllning. Ja det blev ett skapligt bord med diverse läckerheter mohaha.

 
Här: Lammstek, potatissallad på färskpotatis, rödlök, fetaost och rödmangold, tre olika pajer en med lax en med köttfärs och en ost & skinkpaj, kokt färsk potatis och knäckebröd med ost.

 
Anns parmesankorgar med skagenfyllning och lite köbesill.

 
Ägg, sill, gubbröra, gräddfil och gräslök!

 
Inte var dag man har tre glas :)

  

Dukat långbord hade vi gjort. Det är inte i alla lägenheter man kan duka lång bord och sen ha både kök och vardagsrum fritt samtidigt. Perfekta lägenheten för många folk :)

  
Många som kunde tänka sig att hålla super söta Gustav!

 
Cia och Linas fantastiskt goda choklad och Mango moustårta. Den smakade lika gott som den ser ut. Den var ungefär eller ja exakt som en sådan tårta man kan köpa på café Schiller på väla.

 
Looks nice, right?

  
Lite drinkar blev det också. David gjorde en vattenmelonshake och Martin fixade caphriniaslush. Jag nästan dog lite inombords så gott det var. Ungefär som världens godaste läsk förutom att man fick lite bieffekter. Det var bra kräm i dem :)

  

Hey, du där! Jag vill också smaka! Ja visst! Tristan uppskattade inte melonslush. :)

 


Men det fanns det andra som gjorde.

Tack allihop för en mycket trevlig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0