Fix färdigt

Har nu varit iväg och både klippt och färgat håret. Varför är det så att man aldrig blir riktigt nöjd när man varit hos frisören? Eller i alla fall jag blir inte det. Tar ungefär en månad innan man vant sig vid det nya. Färgen är snygg men jag känner mig så blek i den för tillfället, måste ha lite mer färg om kinderna :) Frisyren är väl helt okej men jag tycker det ser så tjock ut på ena sidan skulle vilja tt hon tunna ut det lite men det tyckte inte hon. Får se hur det blir annars kanske jag går inom och ber henne tunna ut det lite.


    

Rutin

Har börjat få en bra rutin nu, att gå upp tidigt fast att jag är "ledig" alltså jag ska inte iväg utan jobba hemmifrån. Men gud vad snabbt det går att ändra på denna rutin. Det räcker att jag ruckar på det en halv timme så blir jag jätte trött på morgonen. Börjar med att gå upp 06.20 på måndagen på fredan ställer jag klockan på 08.00 och är jätte trött till skillnad från de andra dagarna. Tror också att det kan bero på att jag måste liksom inte gå upp för jag har inget tåg att passa eller så. Jaja, jag har i alla fall hunnit med det jag skulle idag. Skrivit klart det sista under metod kapitlet och ändra lite formalia mässigt. Så nu är det inskickat och klart för lite respons.

Nu ska jag bara njuta av denna fredag, funderar på att ta en dusch och en promenad för att sedan gå ner och sätta mig hos frisören!! Ni får se sedan hur det blir!! wii :) 

Skillnaden på tjejer och killar

Namn
När Stina, Anna, Maria och Emilia går ut på lunch så kallar de varandra Stina, Anna, Maria och Emilia.

När Fredrik, Peter, Krister och Mathias går ut på lunch så kallar de varandra Fetto, Godzilla, Clownen och Stubbhuvudet.


På middag

När räkningen kommer så slänger killarna varsin hundring på bordet trots att räkningen bara uppgår till 200 spänn sammanlagt. Ingen av dem har mindre och ingen vill erkänna att de vill ha växel tillbaka.

När tjejerna får sin räkning så åker miniräknaren fram blixtsnabbt.


Pengar

En man kan betala tjugo spänn för en sak som är värd tio spänn om han behöver den.

En kvinna kan betala tio spänn för en sak som är värd tjugo spänn trots att hon inte behöver den, utan bara för att den är på rea.


Badrummet

Mannen har sex saker i sitt badrumsskåp: tandborste, raklödder, rakhyvel, en bit tvål och en reklamhandduk.

Medeltal på antal saker i kvinnors badrumsskåp är 337. Mannen kan med största sannolikhet inte identifiera majoriteten av dem.

Bråk
Kvinnan får alltid sista ordet.

Vad än mannen säger efter detta innebär att han startar ett nytt gräl.


Katter

Kvinnor älskar katter.

Män säger att de avskyr katter, men när inte kvinnan tittar så klappar han dem.


Framtiden

En kvinna bekymrar sig för sin framtid tills hon hittar en man.

En man bekymrar sig aldrig för framtiden - inte förrän han hittar en fru.


Framgång

En framgångsrik man är en sådan som tjänar mer än hans fru spenderar.

En framgångsrik kvinna är en kvinna som hittar en sådan man.


Äktenskap

En kvinna gifter sig med en man i tron att han kan förändras även om det inte blir så.

En man gifter sig med en kvinna i tron att hon inte kommer att förändras även om hon gör det.


Göra sig i ordning

En kvinna gör sig i ordning när hon ska till affären, vattna blommorna, gå ut med soporna, svara i telefonen, läsa en bok och hämta posten.

En man gör sig i ordning för bröllop och begravningar.


Naturlighet

Män vaknar lika snygga som när de lade sig.

Kvinnor förfaller av någon orsak under natten.


Efterkomma

Åh barn... kvinnan vet allt om sina barn, hon vet när de ska till tandläkaren, om deras romanser, bästa kompisar, favoritmat, hemliga rädslor, drömmar och önskemål.

Mannen är i stort sett medveten om att det bor små människor i hans hus.


Dagens tanke

Varje man bör glömma de misstag han gjort, det är ingen idé att två människor går runt och minns samma saker.



Äntligen respons

Idag har vi fått mail av handledare med respons på den del av b-uppsatsen som vi skickat in förra veckan. Fy fan vad skööönt!! "Innehållet är bra och relevant för er uppsats" Mest kommentarer om att vi inte hänvisat till vissa citat men vi var inte klara med formailia delen skulle ju fixa det till slut ändå!! Känns så jävla skönt att veta att man är på helt rätt spår!! Nu känner jag mig glad igen, fick en klump i magen när L smsade och sa att vi fått mail men när jag läste det fick jag bara en skön känsla i hela kroppen. Så nu har jag en skön fredag framför mig med bland annat frisör besök :) 

Var föresten på gymet med min man innan idag. Körde kondition, har inte gjort det sedan min fot var kass. Trodde det skulle vara as jobbigt men.... jag var så duktig!! 35min löpning och 15 cabelcross. Inte illa va??

Hej svej!

Klipp Klipp

Ringde frisören idag och gissa vad? Joo.. tid imorgon kl halv tre fy fan vad gött! Äntligen ska jag få känna mig lite snygg och fräsch! Ska färga det som innan och klippa det lite kortare har ju växt en hel del sedan sist! Så sköönt det ska bli att bara få sitta där och bli ompysslad, älskar när de pelar i mitt hår :)

Ett skönt bad

Min nyfikenhet från igår är nu stillad. Jag hade rätt för mig att han var på franska men hemligheten han hade var ändå trevlig. För han kommer till mig om en timme wiii :)  Så min gissning var trots allt inte så vild!

Idag har det varit en lång, lång dag gick hemmifrån lite efter sju och kom hem halv sju ikväll. Idag har den andra delen av intervjuerna genomförts till b-uppsatsen så nu är den biten klar! SKÖNT!

Nu ska jag förbereda ett  varmt skönt bad till mig och min bejbi... :) Hoppas han inte blir tossig för att jag inte kommer ner och möter han på knutan. Får tillgodo göra han med ett lyx bad tillsammans mig det är inget man tackar nej till precis ;) Damn jag har inga rosenblad att sprida ut i mitt hela 2,5kvm stora badrum.

Tänk om man haft detta mysiga badrum


Bilden på detta härliga badrum har jag hämtat här

Kön, komma till hands och kunskaper

De första intervjuerna är nu klara och vi fortsätter imorgon, hoppas på fler rika och nyanserade svar :) Vilka härliga svar man kan få av ungar!
Några roliga ord som kom upp var (kom ihåg att det är ett barn som sagt det) 
Kön, Komma till hands, viktiga kunskaper ja det är dom jag kommer på nu men det fanns en del till :)

Mamma var här i eftermiddags, hade köpt med sig lite frukt, bröd och lite annat smått och gott :) Dessutom städadde hon mitt badrum som inte var ngt badrum utan snarare ett dammrum. Naaw hon förstår mig så bra när jag är uppstressad. Fy för vad jag älskar mina päron även om de kan vara pinsamma ibland! Något tips på hur jag ska visa uppskattning? Förutom att säga tack tusen ggr och skicka kort för det har jag redan gjort!

Har just tagit mig tid och varit nere och tränat. Blev rygg och mage idag. Fy för vilken övning jag och M körde på mage. Vi använde oss av en medicinboll! Borde ni absolut prova, jävligt effektivt!

Föresten under träningen fick jag ett sms av min bejbi det stod såhär; 
Vill du veta en hemlis?
Svara i telefonen när jag ringer runt nio! 
Du kommer bli såå glad :) Pussar 

Först så trodde jag att han skulle komma till mig ikväll, men sen kom jag på att han har franska mellan 18-21. Så vad kan det då vara för hemlis som ska göra mig såå glad? Nyfiken är bara förnamnet!!


Godkänna eller godkännas??

I blev "han godkänd av svärföräldrarna"  finns kommentarerna:

Postat av: Jeanette Den stora frågan är väl ändå om vi blev godkända?2008-feb-25 @ 21:51

Postat av: David Jag anser att det är killen som ska bli godkänd av familjen och inte killen som ska godkänna familjen.. vad tycker ni gott folk?2008-feb-25 @ 22:09 

Frågan blir då vem har rätt?? David vs Jeanette! Kommentarer TACK!

Diktafonen gör mig glad

Idag har varit en dag fylld med blandade känslor. Men det som fick mig att skratta var en diktafon av denna modell. Lånade en sådan i skolan för att ha till intervjuerna imorgon och på onsdag. Till att börja med är den jävligt snygg, en riktigt liten partypryl. Kan ni tänka er att ha en sådan på en fest och sen ta upp den dagen efter och lyssna? Tror man hade fått sig ett par goa skratt då.

Det började med att vi körde i driven på Max och jag körde upp diktafonen i luckan och frågade om man kunde på en kommentar, menjag fick ingen haha! Det fortsatte sedan hemma hos L, där vi skulle prova den på allvar så att vi vet hur den funkar till imorgon. Jag intervjuade och L svarade med svaren på mina frågor blev Hallå, hallå, hallå då L hela tiden spelade upp en gammal inspelning från datorn. (Kunde tyvärr inte ladda upp den)

Varje gång jag lyssnar på det inspelade brister jag ut i gapskratt. Så skaffa en diktafon och få dig ett gott skratt!! 

image39 
På tal om party, här har ni en riktig höjdare från i sommras!

Samhällets krav på individen

Det finns hur många oskrivna krav och regler på hur man ska vara för att passa in i dagens samhälle. Du ska ha en fin bil, ett snyggt och städat hem,en bra familj, många vänner,snygga och nya kläder, fin friskyr, fräsch hy, en smal och vältränad kropp samtidigt som du ska ha det rätta jobbet eller gå på den rätta utbildningen.

Inte för att jag går på den rätta utbildningen enligt dessa mått mätt men för tillfället känner jag av denna jävla press. Känner att jag varken har tid eller ork att upfylla dessa krav, hur ska man kunna ha en snygg och vältränad kropp när man åker hemmifrån kvart i åtta på morgonen och kommer hem klockan sex på kvällen? Har knappt tid att äta, så man få slänga i sig en flottig hamburgare på vägen. När man kommer hem är man så trött att man inte orkar göra någon mat än mindre ta sig utanför dörren och gå ner på gymmet. Har inte tid att gå till frisören som man inte varit hos på ungefär fyra månader, känner att jag inte har tid att städa paniken bara växer inom en då jag avskyr smuts och oreda. 

Är det meningen att man ska känna sig ofräsch bara för att man inte har tid att sköta om sig själv? Eller är dessa krav bara något jag känner av?

hemma

Nu var man hemma igen efter nio timmar på jobbet wohoo! Inga större överraskningar idag faktiskt och inga jobbiga kunder (!) tro det eller ej! Allt flöt på bra och nu är mina fötter jätte trötta. Så skönt att få slänga upp dom på soffan igen ;)

Imorgon är det ny dag och ny tag. Handlending imorgon till b-uppsatsen hoppas att det inte blir några större överraskningar.

Snart ska min ica kollega ringa! Ja kanske inte riktigt kollega för han jobbar på en maxi och jag på en nära. Men han har slutat nu i alla fall och det är min kära.

Hej hopp sov gott!!

Tråkig söndag

Usch, vilken tråkig söndag! Helgen har varit bra och så ska den behöva sluta så här pissigt. Först och främst så ska jag jobba på veckans sämsta tid 13.30-21.15 sen ovan på det så ska min bejbi åka hem :(  Jag hinner precis vänja mig vid att ha honom här tills hans ska åka, sen hinner jag precis vänja mig vid att vara själv tills vi ska träffas igen. Visst är det sjukt?!

Varför vill de ta oss bakifrån?

Helt rätt som vann ikväll!! Frida är ju sjukt grym! Så kul när folk vinner som inte förväntat sig det! Det var hon verkligen värd efter att hon blivit dunkad gul och blå. Tycker också att Bwo´s låt var bra, dom har alltid bra låtar när det gäller. Förövrigt var ju Caracola sjuukt töntiga. Den koreografin de la inne med använde jag mig av på mellanstads discona i Bjuv haha!


Är det ingen som har märkt att jag skrev helt fel innan eller? Jag sa att jag skulle njuta av Linda Bengtzing! Är ni dumma eller har ni ingen cykel? Hade förväntat mig lite kommentarer om det, så skärpning nu!! Annars kan jag lura i er vad som helst i framtiden ;) Så vad tycker ni nu då, var det rätt låtar som vann?

Jag missade tyvärr Björn Gustavsson denna gången, den kan du fundera på över natten! Annars är han jävligt bra att kolla på. Var han bra i kväll?Föresten vet du varför svenska killar alltid vill ta tjejer bakifrån?? Jo för då kan dom kolla på sporten samtidigt. Ja vi har de då inte lätt.


image38 

FRIDA MURANIUS lätt bäst ikväll, årets sommar plåga!!

Stolpapäror och börnsås = finlir alã Svensson

Har varit nere och pumpat lite. Ben och triceps blev det. Har inte tränat ben på säkert två tre månader. Det är nu beach 2008 som satt griller i huvudet på mig. Fy för tusan kommer inte kunna sitta på skithuset på en vecka nu, ojojoj jag vet vad jag har att vänta.

Har nu kommit på vad det ska bli för dinner ikväll, en riktig orginalare kan man säga. En svensson lyxmiddag. Du vet det som alla familjer festar till det med på fredag eller lördag kvällen. Stolpapäror, lövbiff och börnsås. För er som inte vet vad stolpapäror är så är det ta mej fan på tiden att ni lär er detta, stolpapäror=pommes. Fast vi ska lyxa till det lite iaf, vi ska göra egna. Riktigt finlir.
 image36 
Ta en grogga jävel nu mina vänner!!

Härlig lördag eller..

Jag har nu suttit och plitat på b-uppsatsen. Hoppas det blir bra men det är mycket kvar :/ Min karl springer runder här och är rastlös verkar det som även fast han har fullt upp att göra själv. Ja ni vet hur det är med karlar de kan inte konsentrera sig när där är en super snygg och sexig kvinna i deras närhet ;)

Ska ner på gymet nu och köra ett sten hårt ben pass. Måste komma ifrån skolan lite i alla fall. Dessutom så kanske jag kan käka lite lösgodis ikväll om jag tränar riktigt hårt :) :) :) I kväll är det mys framför melodifestivalen med Linda Bengtzing :) Ja och ni som känner mig vet ju att det är min favorit!! Och ja, jag kan ha tjatat om hennes låtar en hel del när jag festat men va fan det får ju en på party humör!

Vad ska man käka för mumsigt ikväll? Någon som har ett bra förslag??


Ny design är kommen

Jag har nu fått ett nytt utseende på bloggen, tycker attt den blivit mycket tjusig och passande för min personlighet tack vare Camilla. Eller vad tycker ni andra där ute?

Tror jag gått och blivit lite fast i detta bloggande, nya blondinbella ni vet! Usch vilken patetisk jävla tjej. Utger sig för att ha ett jävligt bra självförtroende men tar man av henne sina Gucci glasögon och hennes dyra märkes kläder är där inte mycket kvar av det självförtroendet ska ni se!! 

Fy vad kul för M hon ska åka till Teneriffa och jobba hela sommaren fram till Oktober *avis*. Vem ska jag nu träna med hela sommaren, ligga på gröningen, sola och snacka skit med? Jooodå jag klarar mig det finns ju många fler goa vänner där ute bla alla på Ica, ni e för goa!! Och Jeanettan och W förståss ;) 

Nä ha en fortsatt trevlig fredag kväll, nu ska jag njuta av min man medans han är är mmmmmm......... :)

Blev han godkänd av svärföräldrarna?

Nu har dagen kommit och varit. Ja just den dagen som min mor har tjatat om nu i två månaders tid. Det har inte varit en vanlig kväll i kväll. För jag har visat upp min kära D för familjen. Vilket steg va?? Jag var nog mer nervös än vad han var, haha ja jag vet jag är en mes. (i detta fallet)

Det var jag mamma, pappa och brorsan med familj. Inga större pinsamheter kom fram. Mest lite sådan som att han fick veta att jag kört ner brorsans nya feta radiostyrda bil i vattnet från en brygga när jag var liten. Det tyckte D var skit kul, jag med för den delen. Ja nu, inte just när jag gjort det för då hoppade jag i vattnet och skulle dyka efter den och skrek som en galning. Mamma och pappa kom springande och trodde att jag höll på att bli ihjäl biten av svanar. Där fick ni den historien också ;)

Både mor och far skötte sig och D för den delen också. Eller njaa... jag fick ju stoppa mor på slutet när hon började berätta om varför jag inte hade velat ta dit honom. "Jaa, jag har ju sagt till Emelie att ni skulle komma hit och hälsa på men hon har inte velat för hon säger att jag bara rapar och ..... hela tiden." Så min fråga blir nu, när slutar man tycka sina päron är pinsamma ibland? 

Barn på schemat

Idag har jag haft barn på schemat. Japp, inte göra barn utan passa barn. Jag har haft min favourit W här idag. När han kom hit var han lite skeptisk över D. Han kramade sig hårt om mig när jag höll honom i famnen och kollade samtidigt in D. Hmmm... vad är det för någon som har tagit min favorit faster? Tänkte han nog. Sedan satt jag ner honom på golvet och D förskökte prata lite med honom då slängde han sig i min famn igen. Hihi han e för söt den lilla godbiten. Efter ett var det full fart på honom igen. Tog fram lite kriter till honom, tänkte han får ju göra ngt kul. Det slutade med att han bara ville ha en stift penna från Svenska kyrkan (!) det bådar inte gott och att han målade lite med grönt i min soffa. Ja han visste i alla fall att grönt är min favorit färg så det var tur att han valde den :) 

 
 

Hur fan visste du det?


<b>Nike</b> Cairn Cargo Pant - Women'sNu har man gått och blivit kändis på gymmet också. Här lägger de inte bara märket till att jagoch min träningskompis M är jävligt heta. Utan nu kommer de smygande med kommentaren; så ni har varit och shoppat nya tränings byxor. Hur fan visste du det? Ja det ser jag väl! Haha, så nu är man där så ofta att det läggs märket till vad man har för träningskläder också. Det är inte illa. Eller så är det kanske så att de andra är så jävla urtvättade så att denna klara svarta färg på de nya byxorna glänste om mig. 



För övrigt gick det kanon på träningen idag, kände att det var dax att glömma motivationsteorier och utvecklingsteorier för en stund. Beach 2010 here I come! wihooo tvättmaskinen blir till tvättbräda ;)   
 


Här är den tvättbrädan

 

Köra snabbt snabbt snabbt

Ny dag och ny tag. Känner mig faktiskt fortfarande lite seg i hjärnan :/ Men men jag ska inte gnälla, för ikväll kommer min bejbi! wiii! Snart kommer pappa och hämtar mig ska låna bilen så att jag kan köra ut till L. Så se upp där ute på vägarna nu, här kommer jag i en räser fart ;) 



 
Se upp där ute! En sån här ska jag köra fast vit! :)
Synd att den inte är min :(

Sista natten utan manlig kärlek

Nu ska jag ta och bege mig till min otrooligt sköna säng efter en jobbig dag. Ja den har inte varit ansträngande direkt fysiskt om man säger så, det jobbigaste på den fronten har varit att gå ner i tvätten för det är de enda jag rört mig idag. Utan min hjärna har fått arbeta hårt, mer än vanligt! Det är tufft att sitta och skriva en hel dag. Jag blir helt slut i huvudet och ändå sitter jag här och skriver
.

Denna natten blir den sista uten min älskling thihi. Åååå sen ska vi sova i tre nätter ihop!! Finns det något skönare än att vakna till mitt i natten eller tidigt på morgonen och se sin älskling ligga där och bara få lyfta på täcket och krypa tätt intill? ME LIKE! 

image29 

Trendigt!

Som de flesta andra tjejer är jag med dom också intresserad av kläder och vad som är inne och ute just nu. Även om jag inte är übermodern som vissa andra ;) Jag har tidigare sagt att jag inte bryr mig om vad som är modernt eller inte utan jag har på mig det som jag tycker är snyggt. Och ja så skulle jag vilja uttrycka det. Men det är ju så att det som är modernt är ju oftast det som är snyggt och jävligt dyrt.

Trot eller ej men jag är faktiskt  jäääävligt trendig då jag använder mig av dessa atribut.  Jag är ju en jeans tjej och brukar gå klädd i jeans, skinnjacka och jympa pjux. Så se upp nu kan jag röra mig i de fina kretasarna även när jag inte har denna fina klänning/tröja på mig av märket Tiger of sweden.



SÅ JÄVLA TRENDIG

En sucker för korv

Jag har gått och skaffat mig hemtjänst. Inte helt fel faktiskt, det kommer leverans direkt till dörren. Man bara ringer och säger vad man vill ha sen fixas det till dagen efter. Denna hemtjänst är givetvis min mor, vilken klippa hon är :)

Jag hade bland annat beställt falukorv eftersom jag är en sucker för korv i alla former. Ja nu menar jag ju korv som man käkar liskom. Så nej kom nu inte på andra tankar även om jag vet att ni tänker att jag är en sucker för andra sorters korvar också ;) Era snusk humrar!! FY!

Det blev Ingemar Johanssons falukorv  eftersom min mor förespråkar just denna falukorv och hon i sin tur har fått tipset av sin mor alltså min mormor. De säger att den är både billig och mycket god i smaken. Så nu är det upp till mig att se om detta stämmer . Isåfall är det ju nästan min plikt att föra denna korv vidare till nästa generation.


Slutkörd efter sex?

Är du pömsig? Det är inte jag. Jag får förhoppningsvis vänta tills torsdag innan jag blir pömsig ;) Och nu kanske du tänker;  varför ska hon behöva vänta ända till torsdag innan hon ska bli lite så där mysigt trött. Ska hon gå på uppåt chack i två dygn? Eller vad är det frågan om? Om du precis som jag tror att pömsig betyder just lite sådär mysigt, skönt trött. Kanske du ställer dig de frågorna.

Men nu ska du få höra sanningens ord.... det har nämligen kommit till min kännedom att pömsig betyder just Slut körd efter sex. Detta har bekräftats av två oberoende källor och det bör därför vara trovärdigt. De påstår också att detta står i svenska akedemins ordlista(!)

Så mina vänner kör hårt! Pömsa på! Själv får jag vänta ett tag till! :P
4 minuters sex motsvarar 500 steg enligt Lina

Mallen Mallan

Jajjemen mallen Mallan är klar!! Jaha du vet inte vad mallen Mallan är för något? Jo det är som såhär att jag och L har gjort mallen klar idag till vår b-uppsats. Alla di punkter är med som ska vara med och alla rubriker är klara. Så nu är det bara till att sätta sig att plita under varje rubrik. Hur enkelt som helst när den är klar, då behöver man inte tänka på att man missat få med något och man har allt klart för sig som ska skrivas. Skönt att ha formalian klar liksom. Vi har även gjort våra intervju frågor och trot eller ej men vi har test intervjuat också. Så vi har redigerat frågorna för att få ut så mycket som möjligt av dem.  

Hur tror du det det kommer se ut när det är klart..... såhär
eller.....

 

såhär?
 

En ny dag står för dörren

Ljuset sipprar in mellan rullgardinerna, och en ny dag står för dörren. Har sovit ganska dåligt inatt för det första kunde jag inte somna sen så låg jag vaken långt innan klockan ringde kl 7.00. Känner mig ovanligt pigg och utvilad(!) trots allt. Har precis ätit en nätt liten frukost som bestod av havregrynsgröt och ett glas juice. Ska nu gå ner till stationen och ta tåget till LA. Ser faktiskt framemot denna dagen och är taggad för uppstasen, hoppas bara att vi kommer igång bra idag så att jag kan fortsätta känna såhär.

Ni får nu ta vara på dagen och om du får gå upp tidigt, var glad över att du har något att göra!!

Kaffe

Jag hällde i vatten i kaffekokaren upp till sexan, tänkte nu ska jag ha så det räcker hela kvällen. Jo men visst det va tur! Hällde upp en mugg och lät det andra stå kvar på kaffekokaren. Tog en klunk, sen stod det på bordet tills jag precis hällde ut allt i vasken. Snåla ska man inte göra! hmm... 

Svagis

Förkylningen tar ut sin rätt!! Var och tränade idag, första gången på över en vecka. Tänkte att jag skulle köra en liten mjuk start då jag inte är fullt frisk ännu. Körde igenom överkroppen men gud vad svag man var. Dessutom kändes det som att mitt huvud skulle sprängas när jag tog i. Vilken huvudvärk jag fick. Inte alls skönt. Hoppas nu bara på att förkylningen inte ska bli värre så att jag kan komma igång ordentligt igen.

Nu ska jag  ta mig en kopp kaffe eller två (!) Vilket inte hör till vanligheterna när det gäller mig. Ska nämligen slå mig ner i soffhörnan och försöka läsa in mig på vårt uppsats ämne. Då kan det behövas lite kaffe för att hålla mig vaken. Alltså jag har ett stort problem och ja det är faktiskt ett problem. Jag är alltid så trött somnar när som helst liksom. Jag kan inte sätta mig ner och titta på film utan att somna, jag kan inte läsa utan att bli så trött att jag inte kan hålla ögonen öppna, jag somnar typ alltid på tåget och ja jag kan gå och lägga mig klockan nio på kvällen och ändå sova till tio! Är detta normalt? Finns det någon som har något tips om hur jag ska bli piggare?

My weekend

 
 Tjusiga alla hjärtansdags kort som jag gjort på praktiken, min älskling fick ett :)

                                                                 
 
 
Det blev hallon-blåbärs scones, satt som en smäck



 


Givetvis blev det shopping och här är den, min fin fina Klänning/tröja eller vad man kallar den. Kanske inte ser mycket ut för världen där den hänger men den är as cool på :) Blev en vanlig mörkblå t-shirt också.

Dejt med en lastbilschauför del två

Jag har tidigare gett er tips på hur man kan fixa en dejt med en lastbilschauför. Nu är det dax för en uppföljning tycker jag.



Nu har det gått så långt att de sms de skickat blivit till en riktigt träff. Han dyker upp i hennes lägenhet en ganska sen vardagskväll, han står där i sina sexiga arbetskläder. Hon tycker fortfarande att det är sexigt med killar i arbetskläder, hon inbillade inte bara sig (vilken tur). Joo det var ju faktiskt trevligt att få besök så här en grå dassig kväll, och samtalet flyter på bra. Efter denna spontana dejt är det nu dax för en mer planerad sådan. Hon beger sig en lördag till snubbens lya. Det lär ha varit mysigt, mer än så har jag inte fått veta ännu.

Frågorna jag ställer; Bjöds det på middag? Klarade chaufören denna kräsna kvinnas krav på goda kock kunskaper? Blev det något hångel...

Helt klart dessa frågor är väl värda att undersöka. Så det blir kanske en uppföjning!?

Röra sig i fina kretsar

Snart är jag så fanzy att jag kan börja röra mig i dessa fina braz kretsar. Var nere i Göteborgsstad idag med och gissa vad? Jo jag slog till på denna sjukt snygga gråa skjortklänningen!! Den kostade mig 999kr så nu ska jag väl passa in i de fina kretasarna eller vad säger ni? Eller i alla fall när jag har den på mig, haha! Annars kommer jag få fortsätta i den vanliga ;) Ska lägga ut en bild på den sen så kommer ni få se!

Ha en fortsatt trevlig söndag och glöm för guds skull inte en annan del av köping kl 20.30 i fyran!

Carola och kebabpizza

Shit pomfritt! Vad var det som hände? Tror att Carola har käkat för mycket kebabpizza helt enkel. Det var nog det som gjorde att hon inte pallade trycket ikväll. Tycker att deras röster passade jävligt bra ihop och jag tror att låten kan bli riktigt bra bara jag hör den ett par gånger till. Det är inte alltid bra att vara förhandstippad vilket vi fick ett tydligt prov på ikväll. Sanna Nielsens låt var jävligt skön och hon förtjänar verkligen en plats i finalen.
 
Nä jag måste suga på denna karamellen ett tag innan jag kan ta det till mig. Carola är som vi vet jävligt snygg men hade hon inte lite för många pizzor innan för den där för övrigt riktigt snygga klänningen? 

En dag på stan

En dag på stan har det varit idag! Gud vad långt man går, skulle haft en stegmätare känner jag hehe :) Det blev bara en mörkblå tshirt. Såg ett par as snygga skor, en jätte fin skjort-klänning och en kortärmad skjorta som var lite längre. Dessa saker som jag hittade var givetvis dyra och av en konstig anledning var allting av märket Tiger of sweden precis som den väskan är som jag sett som är as snygg. Jag ska nu sova på saken och se om det blir den där gråa skjort-klänningen. Varför har man bara inte så mycket pengar att man inte kan köpa de där snygga kläderna som inte hela sverige springer runt med?

Nu väntar vi på melodiefestivalen efter en god middag. Idag stod det pasta med broccoli och ädelostsås på menyn, mycket fint :) Vem vinner ikväll? Finns det något annat alternativ än........


Hallonscones

Igår kväll lagade min darl världens dinner. Oxfile med gorgonzola, marinerad grillad sötpotatis, rödvinssås och sallad med mango efter det var det dax för toscapäron med vaniljglass. Så gott :) Kollade på lets dance och höll såklart på Tina sen kollade vi på en annan del av Köping. Det är så jävla bra, jag bara ler och njuter när jag ser det dom är såå sköna.

Vad skönt det är att ta sovmorgon men ändå vara uppe i tid liksom. Nu har man varit van vid att gå upp 6.20 är det sovmorgon att vakna 8.20. Nu har jag hela dagen framför mig och jag ser framemot den. Väntar på hallonsconesen som ska bli klara sen ska vi ha en underbar dag på stan.
 


Mums... ser dom inte goda ut?

Skärpning!

Sista dagen på praktiken, allt går bra och man får mycket beröm över hur jag bla annat möter barnen och att jag får de lugna. Har varit lite sådär spralligt glad hela dagen, var ute och hoppade hopprep med barnen i det fina vädret. Kände mig som 10 igen :)

Men sen kom det som skulle få mig att tappa humöret. Dessa fruktansvärda jävla öresundståg. Bokade biljett igår till min bejbi i gbg. För det första så har de gjort om bokningssidan och man måste desutom betala extra för att få sitt plats. Jag menar hallå, är inte det en självklarhet att man ska få det närman bokar en biljett? Jag får världens sämsta plats precis vid den enda dörren som finns i de två främre vagnarna. De främsta dörrparet är avstängt, så det ränner ju sjukt mycket folk där jag satt och tåget var över fullt med hundar, barnvagnar, skrikande ungar och en jävla massa feta resväskor. Jag får typ sitta med knäna uppe i hakan och höra på alla idioters jävla musik som strömmar ut ur deras hörlurar. Irritationen var hög! Vad är problemet liksom kan dom inte sätta in fler vagnar eller tätare med tåg kan inte vara meningen att man ska få åka under sådana bisarra omständigheter till ett sådant pris!
Skärpning SJ!

Bild: Öresundstågsentre

Tre snyggingar




Tre godingar som jag träffar aldeles för lite

ljus giv mig styrka

Vaknar imorse, trött som vanligt. Går ner till tåget och reflekterar över hur ljust det har blivit på morgnarna nu. Himmeln är klarblå, luften kall och frisk, gud vad skönt. Kommer fram med tåget och för första gången på tre veckor är det helt ljust när jag går till skolan från tåget, bara det gör mig glad! Dagen forstsätter i samma ljusa och klara toner! Vad mycket gladare och piggare man blir! 

 
Jag älskar solen


Vill ha en Tiger

BAG 

vill ha, vill ha, vill ha! 
Perfekt att ha i skolan och när man ränner på stan typ.
Är den för "killig"?

Hata bratz

Hur snygg får man egentligen lov att vara? Jag kan ibland  känna ett hat  mot människor som jag ser bara för att de är snygga eller har perfekt anskite eller perfekt hår med en häftig frisyr eller snygga och trendiga kläder som sitter som en smeck. De går där i sina as snygga kläder och skor som inte alla andra har. Själv känner man sig sunkig  och trist där man går i sin hm tröja som man delar ungefär med halva sverige.

Sen har vi ju dem man bara hatar för att de tror att de är sååå jävla coola och rika! I själva verket är de studenter och lever på sina föräldrar. De ser ner på oss vanliga människor med hm tröjor och gör narr av det. Springer ute på krogen köper helrör och skakar champange flaskor!
Usch och fy tryck ner de svinen på jorden! 

Kom tillbaka när du tjänat ihop dina egna pengar och köpt den där D&G tröjan för de pengarna du jobbat ihop!  



                                                                                                                                       
Syndigt snygg!!

Mentorsbesök med förkylning

Förkylning och mentors besök har stått på schemat idag. Förkylningen började redan igår men nu har den eskalerat till max punkten och alla symtom är inkluderade halsont, nästäppa, hosta och ett huvud som känns lika tungt som ett bowlingklot. Trots detta lykades jag mentors besöket. Hon va lugn och tyckte jag var lugn och hade bra hand om barnen m.m. Verkade dock lite kritisk till den klassiska undervisningen som de använder sig av i min klass. Men som sagt hon var mkt nöjd med mig :)

Nu är det bara till att krypa upp i soffan med en filt och något gott ätt käka. Varför e det så att så fort man är dålig tycker man eller iaf jag lite synd om ig och tänker ähh jag kan äta den där glassen och den där kakan? Det sätter sig liksom även om man är dålig och troligtvis mer än vanligt eftersom jag inte är kapabel till att träna.

Ska nu avnjuta denna kväll  i min ensamhet. Var är du bejbi? Puss på er alla goa vänner!

Dejt med en lastbilschauför...

Veckans dejting tips! Fixa skjuts till Sthlm med lastbil, se till att cahuför är snäll och ger dig nummret till en annan chauför som du kan ringa när du ska hem. Se till så att det strular med lasten så att ni får mer tid ihop. När du väl kommit hem reflekterar du över åkturen och chaufören. Kommer fram till att det är sexigt med killar i arbets "uniform" som har ett manligt jobb och tjänar bra. Därefter kan du börja messa honom. Och ja på den vägen lär det vara... :)


Schlager..

Då har det dragit igång igen! Årests slager tävlingar. Jag vet inte om jag gillade det bättre som det var förr då det endast var en tävling elelr som nu fyra deltävlingar och en final. I och för sig kul att få höra fler nya låtar, men med fler nya låtar kommer det mer nytt skit! Igår var det inte mycket att hänga i granen! Christer Sjögren, jag undrar om medelåldern på de som röstade var 65+. Men sen kom jag att tänka på att det kan ju inte stämma eftersom Amy Diamond också gick vidare. Så min slutsats får då bli att alla "äldre" röstade på den groteskt äckliga vikinga mannen och alla småttingar röstade på Amy. Hade dock önskat att Michael gick vidare tillsammans med Amy istället för den gamla äckliga räven. Nästa vecka lär det nog bli ett bättre startfält vi har både heta ola och duetten med Carola och Andreas Johnsson, det ser vi framemot. Det tråkiga med det hela är ju att man vet radan vem som kommer vinna hela skiten! Rätta mig om jag har fel när finalen är klar och Carola och Andreas Johnsson står där som segrare. Tråkigt men sant! Även om Carola är grym så e det roligare med ett wild card! Föresten jag kan inte glömma att kommentera "det" ni vet hon som sjöng med världens manligaste röst och såg hur maskulin ut som hellst. Fy fan vad rälig hon va. När jag bara lyssnade och inte tittade var jag till hundra procent säker på att det var en man. När jag sedan tittade blev jag hundra procent säker på att det var en transa. Men nu nä nu vet jag ta mej fan inte längre!! Men äckligt var det!   

Vad är det för något?

Nu ska jag och m in man baka bröd och paj, så mysigt så! hihi

Nostalgi

Emelie bjuder på nostalgi, direkt hämtat från 2003, haha! Fan vad kul vi hade!! :)image17

Mys Mys Mys...

Det är mys som gäller! I kväll Ska jag J och W ha en riktigt mysig låt oss dansa kväll! Ska bli så skönt att bara kunna sitta och snacka en massa skit och mellan raderna titta lite på låt oss dansa. Kanske går vi upp och shakar loss ordentligt? En vinare hade inte suttit fel, då hade man ju blivit riktigt avslappnad. Hade behövts efter denna jävla veckan! Brossan ska inte vara hemma, han är i det nya huset och fixar badrum men jag tror att vi tre klarar oss mer än väl :) Gud vad jag ska pussa på den lille skiten och busa lite med han också förstås! Har inte blivit mycket tid över på sistone men ikväll passade det super för oss alla! Tror vi ska käka något gottit också men det får inte bli för många points, hehe.





Jag och lilleman i somras. Där hade man iaf lite färg i huvudet, det hade inte skadat att få lite av den varan nu!


image16

Snacka om inrutat

Vilket tragiskt liv man kommer leva egentligen när man tänker efter. Som student har man faktiskt mer tid eller ja man har större möjligheter att planera sin egen tid och sin egen fritid. Man har mer tid för träning, träffa vänner, städa och fixa med andra saker som alltid måste göras. Eftersom man har en hel del självstudier.

Nu när man är på praktik får man verkligen känna på hur jävla inrutat livet kommer bli. Klockan ringer 06.20, snozar till 06.30, går upp, tar på mig, fixar iordning mig, brer en macka att käka på tåget och sedan 06.55 går jag till till tåget. Väl på tåger skickar jag godmorgon sms till älsklingen och käkar min macka. Sedan är det ett förmiddags pass, ett mellan pass och ett eftermiddagspass. Därefter är det planering, arbetslagsträff, personalmöte m.m. Sedan är det hemgång någon gång mellan 15.30-16.30. Kommer hem ska förska hinna träna, tvätta, städa, laga mat, vara social med vänner och planera lektioner framåt. Ja som du förstår själv så blir det inte mycket tid över till träning, vänner och städning. Damn!

Jag sa till min pappa; fy vad jobbigt det är att gå upp tidigt jag pallar inte det! Han svara; ja du, grattis du har bara 40 år kvar! Gud vad upplyftande!


Tre saker

Tre saker som gjorde mig glad idag... Först och främst fick jag en stor fet god semla idag på praktiken mums! Det är ju faktiskt fettisdagen idag! Två jag har tagit tag i b-uppsatsen. Jag snackade idag med lärarna i klass3-4 och det var okej att köra intervjuer där. Ska bara komma ut med lappen i veckan. Tre, min kommande handledare som jag ska ha när jag är i åk 5-6 kom fram till mig idag och pratade precis när jag skulle gå hem. Tyckte det var kul att jag skulle komma sen i vår och frågade vad mitt huvudämne var och så. TYckte vi kunde träffas innan så jag fick se vad dom gjorde och vad vi ska arbeta med när jag är där så att jag kan köra något eget tema.

Tre små saker som underlättade min dag :) Behövs inte mkt till ibland!


Den där tiden..

Då var man där igen, helgen är över och ny fräsch arbetsvecka väntar på en! Första dagen är avklarad, SKÖNT! Börjar fatta det här nu som alla lärare gnäller över, tiden! Shit vad man ska göra mycket efter att barnen slutat. Satt till halv fem och är lååångt ifrån klar med föberedelserna till temat jag håller på med.Måste fixa så att barnen kan jobba med sina tidslinjer. När man går i ettan kan man inte skriva så mycket så jag måste sammanställa allt och skriva ut på små lappar, så det bara är att klistra upp för dem.  

Annars har jag bara en B-uppsats hängade över mig, den är ganska ångest framkallade och jag orkar inte läsa. Vet fan inte vad det är man ska leta efter när jag läser!

Söndags middag



ÅÅåååå vad gott med riktig söndagsmiddag! Mycket bättre än en flötig pizza eller något! Ät den i gott sällskap då smakar det ännu bättre ;)

Idag blev det kokt potatis, panbiff, brunsås och stek lök... mums!



 
D fixar dinner ( jag var också med :P)

Försoning...

Tänk dig; att tjafsa om något som inte är något att tjafsa om och när du tänker på det i efterhand var det ganska patetiskt och du vet egentligen inte var det hela eskalerade. Du är envis som få och har "alltid" rätt kan man säga, problem ett; din "tjafspartner" är ta mej fan lika envis! Ni ligger där i varsin ände av sängen, säger ingenting! Efter en timme försöker du börja en konversation, men lyckas inte! Det forstsätter, fast vise versa och så håller det på i några timmar. Ja ett riktigt jävla dagisbeteende. Där imellan har du kännt dig likgiltig, trött, arg, flyförbannad, ledsen och orolig!

Ni somnar som vänner. Vaknar upp. Kryper tätt, tätt intill. Du känner värmen från hans kropp men vill ändå komma närmare, du vill krypa in under skinnet på honom! Du är kärare än någonsin!! Ni har nu försonats med varandra på alla möjliga sätt.... hur känns det?

Årets premiär..

En annan del av köping! Så jäkla sköna typer, äkta glädje! Bara att sätta sig ner och njuta, le och känna att man blir glad!

"jag har så jeevla ont i magen, har ni något kaffe" 

Tobbe är bäst! :) 


Äntligen fredag...

En veckas praktik är nu genomförd med gott betyg! Nöjd med min instas faktiskt, så det är bara att köra på! Fick sådant beröm i torsdags, handledaren tyckte jag var så kanon och hon satt där bak och tänkte att min mentor skulle varit där nu. Då blir man några centimeter längre :)

Så nu är det bara till att njuta av helgen god mat, älsklingen, sovmorgon, och fest med girlsen på lördag ska bli såå jäkla kul men det är bara ett problem... jobbar på söndag förmiddag :( men men det är bara att stänga in sig i fruktkylen och sitta där tills man slutar wiii! haha! 

Nu ska jag forstsätta njuta av min man och en nybakad kladdkaka (lyckad denna gång), får ju passa på medans han är här... ;)

Go Tina go du ska vinna hela skiten!

RSS 2.0