Två bilder ett val

Which one do you prefer?

Emelie in gold...
 
...or Emelie in lightpink


Kalla mig periodare

Ja då syftar jag inte på sprit och inte på godis. Sprit blir det inte speciellt ofta längre och angående godiset så skulle jag inte kalla mig periodare snarare konstant och starkt beroende! Jag syftar helt enkelt på bloggandet. Har helt enkelt inte haft något sug på att skriva och inte haft något vettigt, intressant och kul att skriva om. Så då sket jag helt enkelt i det. Tråkigt att bara klaga hela tiden, jag menar jag gjorde (läs gör) det hela tiden och då har ju klagandet i skrivande form inget syfte eftersom alla får höra det muntligt. Så ja, jag ville helt enkelt inte dela med mig av mina negativa tankar i skrivande form till mina få men trogna läsare. Men jag tror det är på väg att vända...

Nå vad har då hänt sedan sist?

* Pappa har blivit opererad och mår förvånansvärt bra!

* Vi har varit på bröllop

* Jag har skrivit C-uppsats, sjukt nöjd med den och väntar nu på betyget VG annars slaktar jag examinatorn!

Utöver det inget speciellt... eller jo. Jag har satt upp ett mål inför våren. Jag ska springa springtime och har nu börjat löpträna så smått på mitt nya gym SATS. Idag inhandlades det nya löpar skor på Löplabbet, nice nice, behövdes verkligen.

Idag var jag mamma, Jeanette och Sara (brödrarnas frugor) på något så spektakulärt som SPA! Really nice! Vi fick alla av pappa i julklapp presentkort på utebad på Trivas på Råå. Skit mysigt, fick man sitta där i deras lilla trädgård i värsta feta bubbelpoolen med snö runtomkring. Häftig upplevelse. Minus dock för "specialmasken" som jag och J köpte till för 130kr. Vilken visade sig vara typ en pappersbit, i samma material som ett blött kaffefilter, med ut klippta hål för ögon, näsa och mun. Denna satte de sedan på ansiktet på oss och detta skulle då tydligen vara en "specialmask" Ja den luktade lite eucalyptus för där var ju lite sån olja på den berättade tjejen som arbetade där. Ja den var ju verkligen speciell men HALLÅ vi är på ett spa och förväntar oss lite mer än en papperslapp för ansiktet! De borde verkligen precisera sig lite bättre vad denna specialmask faktiskt innebär.

På återseende! Köss!

Jag & Davva på brüllop


RSS 2.0