Lite plugg och mycket shopping

Idag har jag och L haft en hel dag med plugg... eller nja det blev säkert en hel timme i alla fall haha! Vi satt på biblioteket ett tag sedan kom vi på att vi hade koll på läget så vi drog ner på stan tog en fick och satt på K&co´s tak terass och gottade oss. Efter ett tag kom vi på att det sög i shopping tarmen så vi begav oss ut mot väla.. ja det va fint väder men men. Vi softade runt i Linas bil med taket nere :) Och väl inne på väla hittade jag MASSOR med kläder helt plötsligt. Jag shoppade loss rejält det blev ett par jeans, en grön kofta, en skjorta och en as cool mörkblå, tjock klänning/tröja. Jag är riktigt nöjd och nu vet jag också vad jag ska köpa för skor har äntligen bestämt mig och det blir ett par svarta tiger lofers sedan ett par vita adidas med guld ränder. 

Nu sitter jag här och väntar på att Jeanette ska komma och hämta mig för jag ska ut till dem i Mörarp :) 

Ni som undrar hur det går med mitt förhållande får vänta ett tag. Orkar inte berätta just nu känner jag!


 
Här är tröjan och skjortan i alla fall


En lördag kväll på jobbet

Jee.. spännade en lördag kväll på Ica Nära city i HBG. Nåå.. nu är det i alla fall bara en och en halv timme kvar! Skönt! Fast en ny dag på jobbet väntar redan imorgon bitti.

Well, han kom igår kväll och skulle hämta sina saker, snacka om att varit som ett jävla nervvrak hela dagen! Nå som vanligt höll jag käften i ungefär en timme innan jag fick fram ett enda ord. När jag väl öppnade käften tycker jag nog att jag lyckades ganska bra. Han undrade då varför jag inte sagt det tidigare och att han blev tossig på mig! Men listen now, om någon säger såhär ja denna lägenheten kan man inte bo två i den är ju bara 28kvm och typ sambolivet är ungefär ljusår ifrån mig! Då är det inte precis så att man kommer med förslaget att studera på den orten där denna lägenhet ligger. Men tydligen hade det varit populärt ändå! Så just nu är jag bara mer förvirrad än vad jag någonsin varit! Så nu ska vi kolla om det finns möjlighet att läsa i Gbg och om man kan efter anmäla sig då sista anmälningen var den 15 April. Jaha och om det inte går.... don´t ask me because I don´t know!

Ich bin über förvirrad! Lite jobbig känsla ska jag be att få tala om...

Plikten kallar!

Throw rocks

Tack JENNY jag har provat ringa dig igen

Empty room

Sitting here alone with my memories
Staring at a picture of you and me
They say I look fine but if walls could talk
They'd tell you all about how much I break apart
I think we were right but we did it wrong
Ever since you left me I just can't go on
No, I can't even read the news today
'Cause everything reminds me of yesterday

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty room

I never realised it could make me cry
To hear the children laugh and play outside
A walk in the park, shouldn't be that bad
But everything without you seems to make me sad
I thought we were good, we were meant to be
The way it turned out is still a mystery
No, I can't even read the news today
Reminds me of yesterday

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty space
Lonely days
My life goes on
Just like the moon

And to sail across the sky alone
Forever trying to find its home
I can't believe I have to say
I don't know where you are today

Empty room
Empty heart
Since you've been gone
I must move on
Empty space
Lonely days
My life goes on
Just like the moon
Empty room
Empty room

Hata singel livet

Dagens närings intag har varit

Frukost: En proviva shot typ 8ml

Lunch: En liten nypotatis

Kvällsmat: Nästan en wrap med typ 20g kött, två gurk bitar och en tomat bit.

Jag kan inte äta inte sova ingenting! Så ska man se något positivt i det hela så är det väl att man kommer gå ner 7 kg om det fortsätter såhär.

Det ända jag kan tänka på är att jag orkar inte med singel livet jag HATAR verkligen det! Har växt ifrån det för länge sedan. Nu måsta man börja ut och festa varje helg må skit på söndagen inte enbart att man är bakis utan även denna ångest som infinner sig där varenda jävla söndag. Det är fan antideppresiva som gäller på söndagarna annars går jag under! Vad är meningen med att gå ut varenda jävla helg, bli full och bryta ner kroppen och se en jävla massa äckliga fulla rötägg? Det som gjorde mitt liv var att få träffa honom vara med honom, prata med honom ha hans stöd även om han inte var där rent fysiskt. För jag visste ändå att vi snart skulle träffas igen. Hade det inte varit något som var fel om man inte saknade personen på veckorna? Det visar ju bara på att det är äkta känslor! 

Skiter i allt, skolan everything finns ingen mening med det här längre!

Uppskattar verkligen alla er som ringer och skriver till mig!

Det värsta som kan hända

I förrgår sa en person till mig att han älskade mig, igår gjorde han slut med mig över telefon! Jag har typ inga ord för vad jag känner nu... det är bara svart, som om någon drog ner rullgardinen till livet. Droppen som gjorde att han gjorde slut var att jag frågade om han var kär i mig och om han saknade mig. Alla andra jag frågat säger direk ja det är väl klart man frågar det man vill ju ha bekräftelse. Men i detta fallet tydde han det som att jag vill göra slut!? Jag ser inte kopplingen. Jag talade om att så inte var fallet och vi skulle höras senare på kvällen.

När det senare på kvällen sas i telefonen att det var över trodde jag inte på det. Var tvungen att ringa upp för att säga, det är klart jag vill vara med dig och nu slutar vi med det här. Det ända jag mötte var en okänslosam person som säger ja prata du om du vill när jag säger att jag vill prata.

Tycker detta är jävligt fult och det är till att göra det lätt för sig. Man kan inte ändra sig över en natt så antagligen har jag gått och blivit lurad en längre tid. Är jag så jävla naiv? Varför inte göra slut öga mot öga när man ändå sågs för tre dagar sedan?

Här har vi gått och planerat en hel sommar ihop ååh gud vad underbart vi skulle ha det. Sedan får jag en rak höger och allt sloknar på mindre än en timme. Nu kommer det bli den ensammast sommaren i hela mitt liv, en av mina bästa vänner åker till teneriffa över sommaren och alla tre som bodde mitt över mig har flyttat!

Over and out en väääldigt ledsen/arg/besviken/tappat livs lusten Emelie

Vg hemkammat!

Haft mentors besök idag på praktiken och det gick fin fint. Tog det med ro som vanligt inget stimm och ingen stress hon måste ju få se verkligheten och ja, barn pratar och diskuterar när de ska rätta varandras saker i en "gissa låten och artisten tävling" med tillhörande följdfrågor. Barnen tyckte det var kul i alla fall och mentorn hade inget att klaga på. Innan hon kom in i klassen shit chattade vi lite utanför och hon tyckte ju att jag var såå bra med barnen när jag var nere i 1-2 och Karin (min handledare nu) spädde på det med att jag hade såå bra kontakt med barnen här. Fräck som jag är frågar jag ju när man får betyget och det fick man när hon fått in den senaste omdömmes blanketten. Jag sa att jag var nyfiken eftersom jag fått Vg på B-uppsats kursen så är det kul att veta ungefär var man ligger på praktiken då det krävs både Vg på praktik och kurs för att få det betyget i slutändan. Och JA hon överväger starkt att sätta Vg på mig för jag är såå BRA! Bara denna omdömmes blanketten är bra så blir det antaglligen Vg och ja den kommer vara lika bra som den andra.  

Wihoo jag e grym! Men allt känns ändå skit! Konstigt va?


Hur svårt kan det va?

Jag är såå jävla sur och irriterad!! Har varit på väla och provat jeans. Seriöst hur jävla svårt kan det vara att hitta ett par jeans som är lagom långa och inte sitter uppe i armhålorna??

Var i Gbg i helgen och där hittade jag inga heller och alla som jobbar i butikerna är totalt inkompetenta!! Om jag kommer och står och glor på en hylla med typ 1000 jeans modeller och ser allmänt förvirrad ut, kommer man inte och frågar om jag behöver hjälp då?? Nänä de tar förgivet att jag klara mig själv och att jag inte ska ha något för jag ser så jävla fattig ut ändå! Om man väl fått hjälp på ett ställe så skickas man in i omklädningsrummet med ett par jeans möjligen två. Oki fine du hjälpte mig att hitta två par jeans men vad gör jag nu då när jag står i omklädningsrummet och behöver en annan storlek? Jo då måste man gå ut och rota fram en annan storlek, lämna alla värde sakerna helt synliga i båset för att försöka hitta en annan storlek. Eller så finns ju alternativet att ta på sig sina egna kläder och skor gå ut och leta och sedan in igen, men vem fan har lust och ork att hålla på så? Inte jag i alla fall!

Över till väla, SOLO, världens kagigaste snubbe typ idiotförklarar mig för att jag inte vill ha byxor som är höga i midjan. Den nudie modellen jag provade hade han faktiskt personligen gett nudie ett tips om, att dom ska höja den i midjan med en 5 cm ungefär för att uppdatera sig lite. Okej så man ska ha byxorna uppe i armhålorna. JUST SNYGGT! Jag tyckte den var i det högsta laget för min smak men satt jävlig bra och jag var nöjd om dom nu hade haft den i rätt längd storlek men ack nej som vanligt har dom ju inte det. Jag kände mig som en riktig fattig bonnlurk eller han uppfattade mig nog som en sådan. Fy fan vad gött det hade varit att vara som i pretty woman, bara gå dit nästa dag och visa på all försäljning de gått miste om. Eller njaa dom har ju aldrig några storlekar inne så vilken försäljning är det att gå miste på när man inte har aktuella storlekar?

Ray-Ban från 89

Ännu en praktikdag har förflutit. Temat denna veckan är musik. Introduktionen blev en fantasi berättelse om när jag träffade spice girls (ja, jag lyssnade på dem när jag gick i sexan) på ett uteställe och allt vad de berättade för mig och vilka låtar jag fick lyssna på. Därefter var det nu elevernas tur att skriva sin fantasi berättelse om när de träffade en känd artist. Tyckte jag fick ganska bra respons på det och dom var snart i full gång med att välja vilken artist de skulle möta. I övrigt har dagen varit lugn och imorgon väntar en heldag först med Ma för femor följt av Ma med sexor sedan blir det två olika tema pass efter det. Är hemma i min lya nu för att hämta lite cd skivor som vi ska lyssna på imorgon, bor ju hos mor och far under praktiken. Mycket närmare praktiken och det blir betydligt billigare inga mat kostnader och inga tåg kostnader wii :) Man får inte vara dum!

Vad skööönt det är med fint väder, känner att jag blir på bättre humör då! Eller nja beror på hur man ser det för jag kan bli ganska sur över att jag inte kan sitta i solen och njuta och få lite färg så det finns både för och nackdelar med soliga dagar. När jag körde hem till lägenheten stod temperaturmätaren på 15 grader, solen sken, radion dunkade Amy Diamonds melodifestival låt  BABY, BABY, BABY skrålade hon (min favvo låt för tillfället) och jag hade farsans Ray-Ban pilotbrillor från typ 89 hehe så cool jag är!

Hoppas din dag varit bra och att du känt dig lika cool som jag ;)

En ensam söndagskväll

Då sitter man här igen.. en söndag kväll i det gamla flickrummet. Känns faktiskt ungefär som förut fast då var jag mest ångest full över vad jag gjort  kvällen innan då jag oftast supit skallen i bitar och ställt till med olämpligheter. Nu är man ju lite mognare än så *hrmm*  eller kan det bero på att man inte är singel mingel längre? Har faktiskt den där obehagliga känslan inom mig men den känns inte likadan längre. Då var jag mer ångestfylld nu känner jag mig bara TOM. Känns som att jag har kommit hem från en semester och nu är jag bara helt tom och måste börja om på ny kula igen. Så känns det ungefär varje gång jag har åkt från D eller han från mig. Vi har i alla fall haft en skön helg ihop som vanligt och jag har surat lite (som vanligt) men thats me, take it or leave it! Det är såå fantastiskt att få vakna upp med dig och lägga sig med dig och där emellan omfamnas utav dig. Nu väntar en veckas praktik  *puuh*  sen får jag träffa min bejbi igen och då är det i princip slut med praktik på ett och ett halvt år wii!

Längtar nu efter skolan och alla vänner så att man kan få träffa lite folk igen och komma på andra tankar..

Jag fyller år om två veckor exakt. eee varför säger jag det? Känns som det kvittar i alla fall jag slutade fylla år när familjen slutade sjunga för mig på morgonen och inte gav mig frukost på sängen längre. Att fylla år är ju som vilken jävla tråkig dag som hellst nuför tiden!

Happy again

2 dagar av klarade 13 to go!! Japp praktiken alltså!! Verkar vara ganska slappt denna omgången men men jag får väll lägga manken till snart!

Just nu sitter jag fortfarande ute i8 Mörarp eller ja jag har varit hemma om om. Nu e jag hos familjen Söderlund i Mörarp och ska äta päregröd och radhus biff.Den får nu klura på ett tag till, kanske berättar vad det är en annan gång ;) Lilleman har blivit bra nu efter en tids vistele på sjukan, så skönt att se honom glad igen, full fart igen kan man säga. Åååå gud vad jag älskar den ungen!

Imorgon kommer min bejbi naaaw vad jag längtar efter honom var ju hur längesedan som hellst som vi sågs känns det som. När jag tänker efter känner jag mig faktiskt riktigt glad igen efter en tids light deprission ;)

Hej hopp nu ska jag mysa med la familia!

hallå hallå

Nu blev ni allt förvånade va? Mohaha... var ju ett tag sen man satt här och skrev, men okej efter allt tjat (om att min blogg e sååå grym) så ska jag skriva lite igen ;) jag vet att jag skriver bra men va fan jag har annat för mig också :)

Nå till helgen nu då, det var party hos Musse med utgång, trevligt trevligt! Janet kom till mig vid kvar över sju och vid halv nio höll hon på att decka efter en cider och två shottar inte illa det och jag ville ha en snus, man blir så härligt snurrig då haha! Men man får också jävligt ont i käften dagen efter i alla fall när man tar tre prillor på en kväll på exakt samma ställe om man är en ovan snusar då förståss.

Vi hade i alla fall en heeel del att prata om hihi. Skulle ni allt bra vilja veta vad det var va? Det var allt från pågar till brass! Efter Musse var det så dax för utgång och ja det blev Cardan. Jag hade ett problem... det regnade och... NEEEEJ mitt hår!! Men det klarade sig och tur var det. Jag var nog ta mej fan den hetaste på hela stället om jag får säga det själv :) Så vi shakade på till klockan blev ungefär tre. Sen var det dax för den hederliga kebaben... och ja det var kul. Janet satt och nafsade på sin eftersom hon inte ville ha kaninmat i sig, en annan tryckte in skiten i käften och såg glad ut :) Sen så bar det hemmåt och vi delade säng... resten lämnar jag åt fantasin... ;) haha

RSS 2.0