Wille fyllde två

I måndags den 15 September fyllde min favorit 2år! Min älskade lilla gudson som alltid gör en lika glad oavsett vad. Han har tröstat i ur och skur han började redan när han var ungefär två veckor gamal. Jag minns det som igår när jag satt i deras soffa på Västergård och grät sedan fick jag det lilla knytet i famen och då kunde jag inte fälla en tår. Jag ser fortfarande den bilden framför mig, har tyvärr inte den här men jag tror hans mamma har den där hemma på datorn.

Jag hade köpt jätte fina kläder till honom från Villervalla ett ekologiskt märke med super fina barnkläder. Detta shoppade jag tillsammans med D i Göteborg i lördags. Tänkte att det skulle vara lite kul att köpa några kläder som alla ungar inte springer med här nere. Det blev ett par super fräcka jeans och en coool mössa ;)  Och såhär snygg blev han i den 

 


 

Mingel partaj

Ikväll har jag varit på mingel party på Tant Karin´s och då undrar ni förstås vad fan är Tant Karin´s? Jo det ska jag tala om för er, min faster (Tant Karin typ 40 år, tant?) ska imorgon öppna sin lilla smörgåsbutik i Ängelholm. Så ikväll hade de en liten invigning så jag följde med mor och far dit. Det var en jätte mysig liten trevlig lokal som de gjort jätte fin som ligger vid Bogarts i Ängelholm. Ikväll bjöds vi på Champange, öl, vin, snittar och pajer mums säger jag! Önskar verkligen henne lycka till, så alla som läser detta måste gå dit när ni är i Ängelholm och smaka tant Karin´s goda bagutter och sallader. Det var trevligt ända tills min mor började göra bort mig som vanligt, alltså jag är 24 år och blir liksom fortfarande röd i huvudet när hon sätter igång. Först börjar hon med att säga till mig ät nu mycket Emelie när du får gratis mat eller något i den stilen. Sedan följer hon upp detta med att fråga min farbror om inte jag kan få några mackor med mig hem, och jag ville bara sjunka under jorden. Det var ungefär som att jag hade sagt till henne att fråga om inte jag kunde få några mackor med mig hem. Det bara kryper i kroppen på mig när jag tänker på det usch och fy. Ja och sedan ovan på detta så pratar hon för mig när jag talar med någon annan, jag får liksom inte berätta själva utan hon tar över för mig som om jag vore 5 år och inte kunde tala för mig själv.

Ne, nu ska jag inte gnälla mer utan nu ser jag framåt istället på fredag ska jag träffa J och det ska bli jätte mysigt och kul. Senare på kvällen kommer D ner :)

En kväll på Cardan

Igår var det  så dax för utgång, vilket det inte varit sedan i Maj så det var ju ett tag sedan sist. Var hemma hos mig först och tog några groggar, gott gott :) Ute på Cardan träffar jag C som är ute på möhippa för Pernilla som ska gifta sig om tre veckor. Kul att träffa dem. Det blev mycket dans och mina fötter de värkte något fruktansvärt. Är inte van vid att dansa runder i pumps precios har mest blivit sneakers denna sommaren faktiskt. Vi var då mest där uppe och dansade, (vi= Jag, Madde, Magda och Cissi) runt oss svansade det en ganska fet och störig kille som höll på att pela lite på en och jag gillade inte riktigt det. M frågade om han va lite het på mig och ja han var i alla fall jävligt störig. Efter ett tag står jag och M med ryggen mot väggen M står på min vänstra sida och den jobbiga killen på höger sida ett vad det är så känner jag något som tar på min högra bakficka och av en ren reflex vänder jag mig om och ger jag killen en fet smäll på armen.... Jag kollar sedan på M och inser då  att det är hon som har handen bakom min rygg och på min bakficka. Haha shit vad vi skrattade och killen försvann...

D

För övrigt har jag världens snyggaste kille kolla själv ;) (Tänk er då att han är lika fin på insidan) 




Stora planer

Jag och min kära har väldigt stora planer för vår terminen 09. Jag ska då uppfylla en dröm som jag haft vääldigt länge, som inte gått att sätta i bruk tidigare men nu har vi hittat ett perfelt tillfälle. Eller ja tillfälle och tillfälle det handlar snarare om fyra månader. Jag har avslöjat mina planer för en del men har nog hålt det mesta för mig själv då jag inte vill säga något för än jag vet att allt är klappat och klart. Och nu kan man säga att det nästan är klappat och klart, bara ett sista klartecken från skolan och jag är lugn som en filbunke. Det är nämligen så här att den 26Januari 09 flyger jag och D från köpenhamn till London för att sedan ta oss vidare mot Sidney och Australien. I Australien stannar vi till den 1 April för att sedan ta oss vidare mot Bangkok och Thailand och där ska vi besöka lite olika länder hade vi tänkt för att sedan ta flyget hem den 15 Maj. Vi har hittat super billiga biljetter som det liksom inte bara gick att tacka nej till, vilket känns skit bra. Det ska bli så kul och spännande att göra denna resan. A dream come true! 


 

Me and my baby


RSS 2.0