Tidig morgon

Nu tänker ni säkert, vad fan gör hon uppe vid den här tiden en lördag morgon?? Nope jag ska inte jobba om ni trodde det. Haha.. jag ska nämligen till D´s päron japp svärföräldrarna ;) Vi ska snart åka tåget till Skövde. Inte klokt va? Men man är ju van inte första gången, så jag ska nog klara mig utan smärre katastrof!

Hoppas ni får en trevlig Påskafton för det tänker jag ha!!

En fredag framför TVn

Har suttit här en långfredag och tittat på tv utbudet. Det blev postkodmiljonären, så ska det låta och lite lets dance. Postkodmiljonären är fan bra man kan ju bli lite allmänbildad :) Well sen blev det så ska det låta, det är faktiskt ganska underhållande även om det är pensionärs varning på den. Men shit vad Carola och Andreas Johnsson söög!! Skit dåliga va de, de kunde inte en enda låt typ! Tur att Anna Sahlin var med hon sjöng as bra och kunde många låtar, sånt gillar vi! :) Efter det blev det en halvtimmes lets dance och jag säger bara MAT-Tina!! En skåning ska det vara och ännu bättre att hon är från Helsingborg! Vem tycker du ska vinna lets dance?

Tv är inte kul alltså, jag har aldrig varit något fan av tv och film tittande! Är jag konstig??


HÄR

LEDIG

Arbets veckan är nu avklarad och jag är LEDIG! Varit ute på praktik nu tisdag och onsdag, det gick faktiskt bra. Känner till barnen nu till den sammanhängande perioden. Så nu är det bara till att ta tag i planeringen! Ett kultur tema ska det bli, svårt men kul ska det bli!  

Skulle egentligen hämtat W på dagis efter praktiken idag men han hade feber så det blev inget dagis för honom. Jag som sett fram emot att få möta den lilla solstrålen på dagis. Men det får bli en annan gång. Var i alla fall inom och hälsade på hemma hos dem innan jag åkte vidare till Bjuv. (metropolen)

Nu är jag ledig torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag snacka om långledig liksom :) Ikväll firade jag mamma och pappa med påskfest ;) gött var det! Imorgon bär det av till Gbg och D, nice ska det bli. Ska bara läsa i lugn och ro nu och träna en jävla massa för det har det inte blivit mycket av på sista tiden.

Tossig

Cp blogg! Skrev just ett inlägg och tryckte på ladda upp så laddades det inte upp utan bara försvann och det är INTE första gången! Jag blir tossig!

Nä sovgott

My place



Här är påsken hos mig de gula blommorna i köket, tuppen o hönan och de små kaninerna som mamma målat ;) Påskriset med inneboende i vardagsrummet med tillhörande kyckling familj. Sen har vi de fina blommorna som min älskling plockat till mig ;) naaw Tillsist har vi tuppen och hönan som mamma också målat. Bra att få pynt av henne hehe!  

Sjukast av allt är ändå att det ser ut såhär utan för mitt fönser just nu! Vad har hänt?


Påsk påväg..

Pysslig och huslig som jag är så vill jag självklart ha lite påsk fint här hemma. Har gula fina blommor ikäket och lite såhär kyckling, höna och tupp prydnader fin fint! Så igår tog jag det stora beslutet att ta in ett påskris(!) och pynta det. Köpte ris, fjädrar och lite små pynt att hänga i. Sätter det i en kruka och pyntar det! Jo.. blev väl hyfsat snyggt är väl mest själva grejen liskom att man vill ha det hemtrevlig känns ungefär som när jag bodde hemma när jag har så här pyntat i lägenheten. Så till mitt problem då.. kommer hem efter skolan och tänder lampan som står bredvid på skänken. Efternågra timmar ser jag att där är massa svarata prickar runt lampan tror först att det är lite smuts från riset. Går och kollar lite närmare och det kryllar av massa äckliga små djur!! Vad fan ska jag göra nu? Kasta ut skiten?? Vad säger ni?

 
Påskris vara eller icke vara?

Stora barn..

Fy vad tiden bara flyger iväg! Helgen är över och en ny vecka är på intågande och jag har ungerfär två och en halv månad kvar på denna terminen :/ Jag utlyser nu en ansökan om hjälp!! Jag ska nämligen på nästa praktikperiod vara i en klass 5-6 (STORA BARN!) och imorgon och på onsdag ska jag dit på två fältdagar. Hjälpen jag behöver är någon som är provs på matte, någon som är provs på engelska och någon som är provs på NO sen kan jag nog behöva lite annan hjälp också! Sen kan den som är provs på sitt ämne kontakta mig och lära mig lite allmänt inom sitt ämne så att jag blir rustad för tre veckor i en 5-6.  

Överraskning

Idag är opponeringen helt avklarad! Vi var opponenter idag och det gick bra. Jag fick först en sån där karusell känsla i magen när det var vår tur. Men det gick bra.. dom tyckte det var bra saker idag och sa tack! Det var en ny upplevelse men det var faktsikt roligt tyckte jag. Efter skolan åkte jag och Lina till Nova i Lund för att käka och sedan bar det hem till L för fortsatta studier. Alltså lite pyssel med uppsatsen.

Vet ni vad det bästaste bästa med hela denna dagen är?? Joo när vi sitter där och pluggar så ringer min älskling och JA han kommer till mig ikväll :) Helt fantastiskt, vilken överraskning! Ska slänga mig in i duschen nu så jag är fräsch när han kommer hehe :)

Snyggt och personligt

  image964  
161028-126Fotona kommer härifråimage990nimage614 
Super snygga halsband som man kan beställa. Man får välja själv vad det ska stå på ringarna eller brickorna som man sätter i halbandet. Man kan ha hängena på olika sätt och du kan ha flera hänge i ett halsband. Coola och personliga I like! Funderar på att införskaffa ett såndant som är uppe till vänster. Kostar inte så mycket heller 369+75 för graveringen.

mums

oj... hade visst glömt lägga upp det förra inlägget när jag skrev det. haha men ja jag la upp det nu istället :)

Nu har jag käkat nyttig god mat som bestod av:

Kyckling
Pasta
Tomatsås
Ruccola, tomat och rödlök
½ avocado

Tomatsås: ½ gullök och en vitlöks klyfta fräses i olivolja tillsätt lite balsamvinäger sedan krossadetomater med basilika. Krydda med salt, peppar, lite chili och en nya socker.
Strimla kycklingen och stek på högvärme med mycket krydda
Koka pasta

Skit gött :) 

Det behövde jag efter 45minuters spinning! wii... tog inte ut mig totalt faktiskt undra varför?

opponering, hälften avklarat

Idag hade vi  den första opponeringen, vårt arbete blev opponerat och imorgon ska jag och L opponera på ett arbete. För vår del var det lungt idag, inte större anmärkningar från gruppen, inga ifrågasättande och så. Så vi är nöjda. Ska göra lite ändringar i Reultat och Analys för att få upp vårt betyg till VG. Vilket jag verkligen vill ha! Imorgon är det vår tur att vara opponenter jag tycker det ska bli kul och spännande :)

Nu ska jag ut till Bjuv och återlämna bilen :( Har haft den nu i över en vecka och ja jag trivs som fisken i vattnet med att ha bil :) oväntat eller? Efter det ska jag ner till gymmet en sväng tror jag. Sen ikväll ska jag laga lite mat till mig själv woohoo. Ska bli något med kyckling och tomat tror jag är sugen på det! hihi


Kvällsseminarium

Idag har jag haft en skön förmiddag hemma, för en gångs skull. Har suttit och läst arbeten inför opponeringen imorgon. Ska snart iväg till L så att vi kan förbereda oss för vår opponering sedan ska vi iväg på kvällseminarium. Fy för vad tråkigt säger jag bara det börjar 17.00 och slutar 20.00, så jag är väl hemma lite över nio eftersom jag har bil. Men hädanefter kommer jag att vara hemma vid tio tiden när det är kvällseminarium eftersom tågen går fucked up på kvällen.

Sitter just nu och lyssnar på melodifestivallåtar som jag fick av D igår. En favorit (förutom Bengtzing) är Sanna Nielsens "Empty rooms" skit skön såhär böle låt ni vet ;)

Hej hopp nu måste jag läsa vidare om det ska bli ngt vettigt av mig!


Disgusting

Ja nu kommer det att komma något som är lite disgusting men ni alla har säkert haft en pormask eller en finne någon gång, inte sant? Eller hur måste man klämma på dem? Ja man har ju hört typ tusen gånger att man inte ska trycka och så men hur fräscht känns det? Jag och D har haft lite  vilda diskussioner huruvida man ska klämma eller inte och för att påvisa att han har rätt var han givetvis tvungen att skicka det här:


Vad är en pormask?

En pormask (komedon) är talgkörtelns utförsgång som högst upp fyllts med talg och pigment, vilket syns som en svart prick som kan klämmas ut som en liten "mask". Man ska inte klämma på pormaskar. Risken är stor att man skadar talgkörtels utförsgång och i stället får en inflammation - alltså en ny finne.


Jaja... man ska inte pilla men eller hur känns det som att man måste göra det? Eller?


They were in town

oooo my gosh!! Vet ni vem som varit på spa i Helsingborg idag? Va, va, va?? Jo hela schlager gänget!! Kolla själv. Damn och jag missade det! Jag borde ju sovit utanför i natt och hängt på låset. Tänk att få träffa Linda Bengtzing live liksom ;) Då hade jag hyllat henne genom att sjunga "jag ljuger så bra" för den övadade jag på i lördags på The Tivolis kareoke och det gick så jävla bra...(eller?) Kul hade jag i alla fall! Nå, nu måste ni alla ringa och rösta på Linda Bentgtzing på lördag. Jag jobbar den kvällen ja just den kvällen på hela jävla fucking året när det är final i melodfestivalen. Kan man ha mer otur eller?

Föresten kollade ni på kockduellen ikväll? Hon var med där också. Hade verkligen sett framemot denna program premiär, men vilken besvikelse!! Fy vad kass programledaren var!! Nä tacka vet jag hur det var förr ;) 

Christian Hellberg Peder Lamm och Danyel Couet. FOTO: Julia Bejerot-Winkler/TV4 
Tönt, Mes, Fjant
Hittat fotot här

Total lycka?!

Jag är hemma solen skiner och vi har skickat in uppsatsen :) Kan det bli bättre? ...ja det kan det! Hade D varit här så hade lyckan varit total, tänk att få strosa runt i solen med honom... mmm... :) Fy, nu ska vi inte ses på två hela veckor typ :(

Nu har jag så många alternativ att välja på så jag vet inte vad jag ska göra. Ska jag börja läsa upssatser inför opponeringen, ska jag träna nu eller senare eller ska jag kanske ringa Jeanette och se om hon är ledig och har tid att ta en fika? Val är inte min starka sida, får överväga dessa val en stund innan jag bestämmer mig. 

Blogg stopp

Ja det har varit en liten blogg stopp för mig nu sedan i torsdags. Anledningen, jag har varit allergisk mot datorer efter att jag suttit vid en ungeför elva timmar om dygnet. Men nu är jag här och uppsatsen är så gott som klar. Ska bara läsa igenom den idag nu när man fått "lite" distans till den. Kanske inte är rätt läge att kolla igenom den idag egentligen då jag är lätt bakis och jag är inte riktigt alert i huvudet.

Igår var det en heldag, börjar dagen med att besöka väla, ikea och flowerteam. Köpte present till Julia och på ikea blev det lite ljus och ett nytt täcka till min man. Han tål inte mina täcken haha han kan inte andas. På floweteam blev det blommor, joo det är sant :) en bukett tulpaner och två gula "våreld" (tror de heter så)

På kvällen var det kalas hos Julia 5 år och D skulle visas upp för en större del av släkten :/ scary!! Innan vi gick in sa jag till honom i bilen att jag tyckte det var pinsamt och han säger då tycker du det är pinsamt det är för fan jag som ska tycka det! Min kommentar blir då, alltså jag skäms inte för att visa upp dig men det är så jobbigt att visa upp en "ny"! Klokt det lät, eller inte?  Väl inne på kalaset går det fin fint. När vi sitter och ska äta tårta säger Julia till sin mormor, Mormor vem är din pojkvän? Det blev då lite svårt att hålla sig för skratt, så jävla go unge!! Mormorn pekar på morfarn och säger det är ju morfar som sitter därborta och Julia säger Jaha! 

Efter kalaset var det förfest hos M och sen utgång...f.f senare!

En skön kväll trots allt

Dagen avslutades men en sköön kväll. Åkte ut till K & J och möttes i dörren av världens sötaste W som kom springande i bara blöja, denna underbart söta kropp och detta leende man får gör att jag smälter! Alltså deras hus är bara sååå fint! Ser verkligen ut som taget ur den senaste hetaste mode tidningen! Nästa gång jag ska dit så ska jag fota och lägga upp här så får ni se alla super coola detaljer! Först så drack vi djungeltea och jag åt macka. Sedan var det dax för W att lägga sig och jag fick en stor blöt puss med öppen mun ;) Efter det mumsade vi tre på fruktsallad och vaniljvisp... mums!! K var sig lik som vanligt, började med att lägg upp två bitar frukt och en tesked vanilgvisp för att sedan ösa hela tallriken full med vaniljvisp. Ja för honom finns det inget mellan ting! Antingen eller liksom e det som gäller! 

Mums mums

No stress no press, eller inte?!?

Har varit dåligt med uppdatering på bloggen känner jag även Jenny tycker det. Fy fy på mig! Men ska sanningen komma fram så har jag inte haft tid att uppdatera den. Har fullt upp med den förbannad b-uppsatsen, det är såå jävla sjukt mycket nu på slut tampen. Har suttit hela dagen idag och igår, gick upp halv åtta idag och helt plötsligt var klockan halv fyra hade då varken duschat klätt på mig eller något, satt i myskläder. Nu har jag ett stycke kvar att skriva till imorgon, då det ska börjas på det sista kapitlet.

Den enda fördelen jag kan se med att ha så här mycket att göra är att jag hinner inte tänka det här

 

Vilket i och för sig går jämt ut eftersom jag inte heller hinner träna.


Efter att jag väl slängt mig in i duschen och klätt på mig satt jag steron på högsta volume för att få något ljud här i lägenheten och för att inte bli helt insnöad. Fick höra både mina favorit låtar faktiskt, vet inte vad dom heter men jag tror den ena heter "keep bleeding" jeje well .. såhär ser jag ut efter duschen och påklädnaden


En ny dag

Vaknar även denna dag med att solen skiner in genom rullgardinerna, Härligt!  Men nu ligger det lite snö här helt konstigt! Denna vy fick jag äta frulle till. Klarblå himmel och vita tak :)

image58 



Idag ser jag ut så här, ska till Lina och plugga nu 


 

Ha en skön dag!

Dunsa huvudet i en overhead apparat

Har nu varit iväg hos tandläkaren samt varit och tränat! Tandläkaren då, inga hål så det va skönt. Det finns ändå ett litet problem, en av mina visdomständer ligger vågrätt så det kan ju hända att jag får problem och måste operera ut den :( lite scary! Har hört att det gör svin ont och att det är svin dyrt!! Så ngt sånt vill jag inte veta av. Den ska ligga där under tandköttet hela livet utan att ställa till problem har jag bestämt. Tandläkar besöket varade i 15 minuter och innefattade två tagna bilder och lite rensning av tandsten. Detta kalaset gick loss på 700kr! Den timm peningen, ja TACK!

Till träningen då, inget oförutsägbart hände förutom att det var jobbigare idag än i torsdags. Körde 30 min löpning, 15 min cabelcross och två stenhårda magövningar med M. Nu är det förbränning som gäller. Rasta fettet helt enkel som idag fick sig en rejäl omgång!

Måste föresten bara berätta vad som hände på handledningen i skolan idag. Imorse när vi började var det bara jag och två andra pluss handledaren innan de andra kom. Vår handledare skulle då dra ner den saken som man visar overhead på. Hon drar fram en stol och klättrar upp. PANG! Hon flyger baklänges ner landar med röven i marken och dunsar huvudet i overhead apparaten. Lägger av världens as garv (som hon brukar göra) håller handen för munnen (som hon brukar göra)  och säger att hon nog blev mest rädd när en av de andra kutade fram och fråga hur det gick. Vilken syn alltså! Det måste seriöst gjort svin ont!

Tandläkaren

Tjoohooo nu ska jag till tandläkaren :/ Hoppas för guds skull att jag inte har några hål. Har varken tid, lust, ork eller råd att laga några hål faktiskt! Efter tändläkaren ska jag ner en sväng på gymmet rasta fettet lite som man säger! Hade tänkt åka ut till K & J och W efter tandläkaren och koll ain nya huset men det va ingen som svarade hem eller på J´s mobil så jag antar att hon jobbar kväll?! Får blir en annan dag istället då!

Hej svej!

Some things I want

 


Vad sägs om dessa söta sommar kläder? Jag är såå sugen på sommaren nu!! Ett snyggt linne eller en söt klänning på min brun (röd) brända kropp oj oj!  Tillsammans med dessa sjukt snygga Tiger lofersen. Emelie måste ha! Gud vad mycket fräschare man känner sig när man är solbränd och bär ljusa fina kläder! Jag vill ha sommar, sol, strand och långa härliga kvällar!!
 

Linnet och klänningen har jag hittat här och skon här

Bakslag

Skulle idag efter mentorsträffen träffa L, för att börja skriva resultatkapitel på b-uppsatsen men hon har blivit sjuk maginfluensa (tycker synd om). Hade fått mail av handledaren med lite ändringar på det vi skickade in sist. Har suttit och pelat med det nu, fick skippa träningen idag :(  Mitt i allt skrivande flippar datorn, kan inte öppna upp ett nytt dokumnet i Word och fick stänga ner det och det jag nyss hade skrivit och ändrat försvann så det var bara att börja om på nytt, skit kul! Konstigt att det inte går att öppna ett ny dokument när det går att öppna de sparade. Hoppas bara på att L blir frisk nu så att vi kan få klart skiten!! Är så jävla trött på den, uppstasen alltså!

Ska snart bli hämtad av pappa ska hem och käka snabbt för att sen börja skriva igen. Jag ska få låna bilen för de ska på semster. Skönt att ha bil ibland :)

Måndag

Måndag morgon (igen) sitter här med min morgon gröt, kan tycka solen skymtar in lite! Skönt! Blir så pigg av solen, var föresten pigg imorse vaknade 35 min innan klockan skulle ringa. Ska snart iväg på mentorsträff i Helsingborg, skönt att inte behöva åka ner till Malmö för en gångs skull!

Hoppas på att denna sista veckan med b-uppsats kommer flyta på smidigt. Sen är det bara att ta nya tag! Hoppas också på att min bejbi kommer på fredag igen eller om det får bli så att jag kommer upp. Fast det skulle vara synd att missa lilla Jullans födelsedags kalas på lördag, träffar ju trots allt inte dom alls ofta längre. Vill träffa dem mycket mer!

Ha en skön dag där ute!

NormaltBeteende.se??

Måndags ångesten kommer krypande känner den igenom hela magen och upp i halsen, vill bara spy!! Har haft en så skön helg, kopplat bort skolan helt och bara njutit! Just nu ser jag bara fram tills denna uppsats är klar, tänkte liksom att det skulle vara över då. Men kollade på nätet nu ikväll och såg nästa uppgift på denna kursen, ville bara spy (igen)! Ännu en tidskrävande uppgift suck! Tror jag är lite skol trött nu eller ja jag är det! 

Ångesten späddes på nu såhär en ledig söndags kväll då J från jobbet ringde. Då var det såhär att chefen kommit in på jobbet igår efter att jag slutat och spytt galla på alla som jobbat under dagen! Det var en ren disaster enligt honom i butiken. Hade tidigare i kvällen fått ett samtal från skyddat nummer som jag inte svarat på och ja det hade varit han (chefen) som ringt och skulle ge mig en uppmaning eller en avhyvling! NormaltBeteende. se liksom. Tror det skulle vara till en stor fördel om han provade jobba själv en helg och hinna med allt som han tycker ska vara tip topp hela tiden! Jävla sätt att ringa till en en söndag kväll när man är ledig för att "skälla".

Ha begär!

              

Sjukt fina saker!! Emelie vill ha, vill ha! Det där gröna skulle sitta som en keps i mit kök alltså!! Det som finns på bilden till höger skulle passa bra in i mitt vardagsrum. Såå fint med sådana grönas växter. Hjärtan på tråd är jätte fina. Vilken inspiration jag fått nu! I denna lägenheten ska det stylas :)


Bilderna kommer härifrån

Hem ljuva hem

Visst är det häärligt att komma hem till ett nystädat hem? Idag har jag haft lite av sen stor städning kan man säga. Bytat sängkläder, skurat ovan för skåpen i köket och lite sånt. Nu är jag bara så sugen på att göra det fint här hemma. Vill ha det riktigt sådär hemtrevligt och mysigt. Ska iväg i veckan tror jag, köpa lite blommor och dekoration. Har gått och blivit så inspirerad nu när jag tittat runder på massa härliga inredningsbloggar. 




 

Så här ser det ut nu

 

Rätt låt?

Har suttit och kollat på slagern nu och ja det var mina favoriter som gick vidare! Jag visste redan från början att Linda Bengtzing skulle vara bra, hon kommer aldrig med något dåligt till melodifestivalen. Jag älskar verkligen hennes låter, det är slager! Charlotte Perrelli var jag väldigt förväntasfull över att få höra, jag menar har man vunnit eurovisons song contest så ställer man nog inte upp med en kass låt. Det var en riktig disko hit, tror den skulle kunna slå nere på balkan och så har fått för mig att dom gillar disko och gärna lite neonljus och så med hehe. Det var kul att höra Sibel ikväll, en riktigt skön låt. Kul att se idolerna poppa upp lite här och var.


Vad tycker ni var det rätt låtar ikväll?



Snacka om att det kommer bli goa fester med dessa slager låtarna framöver :)

Nu ska vi titta på Saw 4 :/ jag är redan stirr. Undra hur det kommer gå? Har jag inte bloggat något imorgon inna kl sex så ring polisen :(


 
Linda Bengtzing

Grinig

Börjar dagen 06.15, rise and shine!!  Medans älsklingen ligger kvar och sussar (AVIS) hoppar jag snabbt upp och springer ner på ICA och slava för en 25 öring. Inga större konstigheter faktiskt ganska slappt. Skönt att snacka lite skit ibland och vara så där snuskigt trevllig mot folk och ha ett sådär falsk brett leende på läpparna hela tiden.

Men det är en sak som stör mig så sjukt med just den lördagen då jag jobbar 7-15, mina mat tider blir totaly fucked!! Det är inte så att jag är jätte sugen på världens brakfrukost klockan sex på morgonen. Så det blir frukost runt tio på jobbet, två frallor. Väldigt gott men kanske inte mättar så länge. Så efter det blir det inget mer krubb för min del, för den enda rasten jag har är mellan 10 och halv 11. Så efter det är det bara massa småätande heela tiden, lite choklad här och lite godis där. Så till mitt stora problem då, jag blir sjuuukt grinig när jag inte får mat! När jag slutade kom D ner och mötte mig och ja jag var redan ganska hungrig då. Kan tänka mig att jag var en riktig liten bitterfitta tills jag fick mat igen. Tänk vad folk får stå ut med när jag inte fått i mig den mat jag behöver.


I NEED FOOD!













Bilden har jag hämtat här


RSS 2.0