Världens bästa

Jag har världens bästa älskling! Jag fattar inte hur man kan ha det så bra som jag har det! Jag är såå glad för att jag har honom! Det är precis så som jag vill ha det! Idag åkte han hem efter en natt tillsammans. Jag började jobba klockan tre idag så han stannade kvar i lägenheten tills tåget gick. När jag kommer hem efter jobbet har den lilla sötisen skrivit fyra små lappar på olika ställen i lägenheten som jag alltid tittar på. En under täcket, en i kylen, en i badrumsskåpet och en i garderoben det var såå underbart att läsa alla lapparna. Hihi vad det står behåller jag för mig själv men dom var såå söta och jag blev så glad och rörd så jag började gråta lite...

Farliga Emelie?

Jag har fortfarande inte vant mig vid min nya frisyr och jag tycker det är sååå hemskt! Blää emellan åt tycker jag att jag ser ut som en tant och ibland som någon som inte har någon smak med typ en hockeyfrilla. Vilket gör att hela jag känner mig som dom tre Fén som var flitigt använda under tonåren nämnligen ful, fet och finnig! Är det någon som känt sig så, eller är det bara jag?

Idag var det jobb med J i charken, mycket trevligt och några skratt blev det! Alltså folk är rädda för mig på jobbet!?!? Why? Är jag så farlig? Den nya i charken hade nämnligen sagt till Angelica som jobbar där att hon var rädd för mig, men hallå hur gammal är du? Det är ingen förskola vi är på, jag ska bli förskolärare men bara för det håller jag inte på och daddar med folk som ska lära sig nya saker på jobbet. Man är väl vuxen när man är 24 eller? (oki det känns inte så ibland, men i praktiken så e man det) Det blir göra så och så och så, sen är det bara att fråga om du undrar över något. Raka rör liksom, så tycker jag att det ska va! Man lär sig inget av att gå bredvid och glo i en veckan man måste göra sakerna själv för att komma ihåg det.

Åååh... jag är så sugen på någon go mat ikväll men jag vet inte vad. Orkar inte laga något och har ingen aptit precis. Tänkte gå ut och springa innan men det finns ingen energi kvar så det får bli. Eftersom jag inte springer känner jag inte heller för att trycka i mig något flottigt. Gud vilka dilemman man har...

Jeje tvätten kallar!


Möra fötter

Idag har jag haft en skön eftermiddag efter en katastrof dag på jobbet där allting klabbade. Helt katastrof var det, huvudsäkringar som gått, kylar & frysar som inte fungerade och förvirrade människor i kassan som gör av med nycklar och inte fattar de enklaste sakerna till varför kassan inte fungerar, jooo kvittorullen är sluuuuuuuuuut! Lampan lyser och du fatta lika dåligt igår hallå hur lång tid ska det ta att fatta anledningen till att den inte funkar? yeeeeeh... ica ica inte länge till man ska dras på det stället :)

Efter jobbet rotade jag fram och dammade av mina gamla inlines som jag inte åkt med på ungefär fyra år. Något ringrostig och darrig på benen ger jag mig ut och iväg till Musse. Shit pomfritt vad det tar att åka inlines när man inte är van. Svettig och darrig tar jag mig fram, såg säkert ut som en riktig höna där jag for fram. När jag kom fram bytade jag om till promenad skorna och vi gick ut och gick värsta rundan runt pålsjö och bort till sofiero, mariapark etc. Hela 1,3 mil blev det enligt maistern! Puuh... nu är man allt trött och mör i kroppen efter en hel dag på fötterna!

Ligger i soffan och drömmer mig bort.... till värmare breddgrader och häärligt långa vita stränder åååh gud vad nice...

update update!

I´m back! Mycket har det hänt sedan sist, jag har legat lite som i dvala men nu så ska ni får höra vad som hänt sedan sist! För att börja så har skolan slutat och jag jobbar nu sedermera på Ica city och ja kom gääärna och hälsa på mig! Står där i min fina tröja och mina extremt välsittande (eller inte) byxor, så sexig man nu får lov att vara. Nå ja skolan slutade kanon med en tenta som det blev full pott på 24 av 24 och betyget blev vg även på denna kursen vilket gör att jag fått vg på hela terminen, då även praktiken belönades med ett vg! wohooo! För att avsluta skolan på ett bra sätt så bestämde vi oss för en klassfest ute i Härslöv hos Lina och hela fem personer blev vi, vilken härligt entusiastisk klass man har (torrbollar, resten alltså ;) ) Vi klarade oss galant utan de andra och kvällen slutade med att vi plankade in på badet i Härslöv och vi alla kände oss som 14 igen, hääärligt ;) Snyggaste badkläderna bar man också på det oplanerade badet hehe!
   Börjar med grillning och slutar med  bad & lumomba. 

Mer än så har det hänt sedan sist, igår var jag och min kära svägerska Jeanette och världens sötaste gudson Williot på stan. Vi käkade lunch och kollade runt lite grann. Men nu till det mest härliga med det, när jag mötte dem på stan så fick jag ett fint kort av J....
.... där det stod.... .... gissa om jag belv glad?  JAG SVARDE JA! 
Efter det var det svårt att sova på natten, jag låg och tänkte och planerade :) Det ska bli så himmla mysigt och underbart kul! Festen ska hållas på Rya golfklubb på midsommar afton nästa år! Så nu behöver jag en massa tips och idér på hur en helt perfkt tärna ska va! Så alla förslag är välkomna! 

Det har nu gått en bit in på sommaren och vi hade två skööna veckor med sol, då jag och min älskling hade det jätte mysigt och bra ihop, var på stranden, var ute och gick och gjorde massa andra roliga saker. Nu suger vädret fett och jag längtar till den 5 Juli för då ska nämnligen älsklingen flytta in hos mig för två månader, super nice! Så det ända som fanns att göra på en blåsig och ledig dag som denna var att gå till frissan och så här blev det....
  ... lite mjukporr fick ni på köpet ;)

RSS 2.0