Carolina Gynning!!

Snart är det dax för "I huvudet på gynning" Fy fan vad hon är grym och ni som säger något annat skaffa er lite humor och självdistans! Folk som inte tycker om henne klara inte av att en kvinna är både snygg, sexig, smart och har karriär! Hon har ta mej fan näsa för affärer den kvinnan! 

                                               
Blond vs Brunett             
                                                                                                                               





Nu ska jag ta en god kopp te och njuta av en grym brud :)


Stönandets vara eller icke vara

Det här med att stöna vad är grejen med det liksom? Blir det bättre eftekt eller orkar man mer? Gör man det för att vara lite sådär "häftig? Eller gör man det för att få uppmärksamhet?

Jag snackar givetvis om att stöna i gymet. I andra sammanhang kan det också diskuteras, men det kan vi ta vid ett annat tillfälle. När jag snackar stöna menar jag inte lite sådär tyst  "sexigt" som vi biffiga tjejer kan ;)  Utan högt och ljudligt!! Speciellt kul är det när en liten snorunge står och stönar och tror att de är skit starka men i själva verket har de armar som spagetti. Sen har vi då anabola killarna, som liksom stönar som om dom aldrig har gjort annat, PRESSI PRESSI!

Så dagens fråga lyder... stöna eller inte?

praktik, tvätta, träna, plugga

Jadå allting ska man hinna med springer som en skållad råttan mellan aktiviteterna här! Men iofs kan ju vara skönt ibland för då går tiden fortare och då blir det helg snabbare. Fast sen borde ju helgen vara dubbelt så lång eller vad säger ni?

Kom precis innan för dörren gick ner och slängde in två maskiner tvätt som snart ska tömmas sen är det möte vid kiosken kl fem. Ja möte, jag ska möta M och vi ska därefter ner och biffa upp oss lite. Får se vad som ligger på schemat idag, rapporterar senare om diverse övningar :)

Hej hopp ha en skön eftermiddag!

Att sitta eller sättas på peddistal

Har du satt någon på en peddistal någon gång? Höjt den till skyarna utan att den varit värd det överhuvudtaget?  Höjt den till skyarna utan att få den responsen du velat ha? Fått råd och blivit pushad om att du ska lägga ner? Hur känns det? Inte det minsta kul! Det kvittar vad alla andra säger, du måste själv komma till insikt om att det inte funkar. Du måste själv förstå. Du måste själv ta beslutet. Det spelar ingen roll vad alla andra säger för du vet om det. Du måste gå ett steg längre, du måste lämna hoppet!

Har du blivit satt på en peddistal någon gång? Blivit höjd till skyarna utan att vara värd det? Höjts till skyarna utan att ge någon respons? Har du äcklats över att någon satt dig på en peddistal? Äcklats över att någon är snäll mot dig? Äcklats över att någon gett dig komplimanger? Äcklats över att du tycker allt den gör i all välmening är mesigt?

Har du blivit satt på en peddistal och samtidigt satt personen i fråga på en peddistal? Har du kännt att du tycker om en person för den den är och inte för det den gör? Har du kännat att någon är som gjord för dig, och samtidigt säger den andra samma sak till dig? Har du tyckt att en person är snäll för att den hämtar en huvudvärkstablett och vatten till dig när du har ont i huvudet och inte tyckt att det är mesigt? Sedan nästa dag är det du som lagar middag för att den andra har mycket att göra, utan att bli irriterad.

Jag har varit med om alla tre! Just nu är jag på nummer tre! Det är kärlekt! Det är fantastiskt och underbart!
Det är vad kärlek handlar om, att spela i samma liga! Inte "du spelar i korpen och jag manchester united"!
Vi spelar i landslaget!



Var sitter du?

Kommer inte...

igång!! Du vet om att du har huuur mycket som helst att läsa och då menar jag verkligen hur mycket som helst! Men varför läser du inte?? Jo för man vet ju inte vart man ska börja! Jag vill liksom läsa det som är det viktigaste och det som jag behöver för att kunna skriva en bra b-uppstas. Vill ha godbitarna men jag pallar inte sålla i djuglen av böcker! Har jag rätt böcker? Har jag rätt upplägg? Har jag rätt metod? Har jag rätt teorier? Är det någon som vet någon bra bok om motivationsteorier?


Om man skulle ta och googla lite...

Om att bli storebror..

Kastanjen skickas runt och alla sitter i ringen och väntar på att kastanjen ska komma till dem så att de får berätta om sin helg. Kastanjen kommer till Kalle" som går i tvåan. - Jag ska bli storebror säger han och skiner upp. Mamma har en bebis i magen. "Agust" i tvåan kommenterar; Först är det.... (tyst ett bra tag) jag vet inte, sen är det bara jobbigt.

Så jäkla klockren kommentar först är det...


Ta mig hit igen..

image11

Hata Göteborg!

Har ni sett den filmen?? Inte jag! Men jag hatar Göteborg ändå för det ligger på tok för långt ifrån Helsingborg! Jag hatar Göteborg bara mer och mer för varje gång jag ska åka därifrån. Sorry, jag vill bara kräka av mig lite!

Igår efter att jag läste på tidig mammas blogg,  tänkte jag vad har jag att gnälla över? Att man bor 20mil ifrån varandra, när det finns människor som förlorara sina barn i cancer och aldrig mer får träffa dem.Jag vet inte hur det känns att förlora någon nära i cancer men jag vet hur det känns att ha en mamma som har cancer...

Jag hatar cancer och att Gbg ligger 20mil bort!
Om jag skulle kunna, skulle jag utrota cancer!

praktika praktika

Imorgon smäller det, då förvandlas man till  den ordingsamma, ordentliga ansvarstagande fröken Emelie! Fröken i årskurs 1-2. Det ska bli lärorikt och intressant. Ska nog kunna lära de små gullungarna ett och annat. Har just läst in mig lite på bokstaven Y och kollat i kursplanerna för historia eftersom vi ska arbeta med temat tid.  Till och med skrivit ett brev till föräldrarna, någon som har ett bra förslag på hur man inleder ett brev till föräldrar?

Egentligen är det nog snarare så att jag skulle lära mig ett och annat. Nämligen att tro lite mer på mig själv!  Varför i helvete är det så att jag känner mig sjukt liten varje gång jag ska ha praktik? Jag kan ingenting, vet inte hur man gör och är totalt lost? Snälla hjälp mig! Jag vill bara lägga mig ner och dööö!! Någon annan lärarstudent som känner så? Hur ska jag om två år kunna gå ut där och ha min helt egna klass? Fixa allting själv precis alla lektioner och alla kreativa och roliga ideer som gör att barn vill gå i skolan. 


 
En lätt hängig Emelie

vilken energi..

Gud vad skönt att känna att man har massor med energi! Har varit och tränat rygg nu i Gbg, ganska fattigt gym men men det är ju inte gymmet som gör träningen. Körde på som en galning och körde 20min cardio efter styrkepasset, svettigt! :) Ganska konstigt att man är på ett gym typ 20mil hemmifrån och ser en från hbg som gick på samma gymnasieskola som mig, kände nästan mig som hemma eftersom det inte bara var jag som glänste med den fina skånskan. Men nu ska jag spara på resterande energi till min bejbi kommer hem, kan ju inte ge allt innan. haha.   

Ät något gott idag mina vänner det är lördag och om ni inte gör det ta ett par goa groggar ;) 
Må väl!!


28kvm kärlek

Äntligen fredag tänkte jag, äntligen helg, äntligen ska jag få träffa min bejbi! Hade en super skön kväll igår, var dock sjukt trött. Men finns det något bättre än att ligga på soffan och somna i sin bejbis famn, till ljudet av Veiron i ottan?? ;) 

Redan lördag, vad tiden går sjukt fort när man inte vill och sjukt sakta när man vill att den ska gå fort. Jag har fått lära mig att barn har mycket dåligt tidsperspektiv ibland kan en minut kännas som en timme och ibland som en hundradels sekund. Jag tror jag är ett barn, för det är precis likadant för mig!

Kan klockan bli efter fyra NU?! Sedan stanna upp där i en vecka eller två? För då skulle jag bara kunna vara i denna 28kvm "stora" lägenheten och njuta av min bejbi! Just nu känns den sjukt tom och ganska tillintet sägande.... utan en en viss person.    



Det lyser i mina ögon de ler

Lila foppatofflor i januari?

Tog sovmorgon idag, ja halv nio om man nu ska kalla det för sovmorgon? I väntan på mentorsträff med min nya mentor hade jag en lugn morgon med boken "Att förstå barns tankar, metodik för barnintervjuer" läste och slängde mellan raderna in en "underbart god" sked gröt i munnen.  Känner att jag har inte tid att sova längre. Nu är det till att ta vara på tiden, det  är andra bullar. Jag måste verkligen läsa  all litteratur, det går inte att glida genom en B-uppsats med sin charm. Utöver det har jag tre veckor framför mig med heltids praktik i en klass1-2 med allt vad det innebär planering av lektioner, förberedelser m.m

Efter det var det dax att fixa dagens outfit, hade inte funderat så mycket på den men bestämde mig för att se lite proper ut för att verka über seriös i den nya mentors ögon, haahaa. Ni vet väl att det första intrycket är mycket viktigt?? Så tog jag fram ett par nytvättade jeans som jag höll på att spränga sist jag använde dom, samtidigt som jag tog fram dom våndades jag över hur jag skulle få på mig dem. Till min stora förvåning gick dom galant på och jag kunde till och med stå upp och knäppa dem Har ni varit med om någon mer underbar känsla?? Något nöjd klär jag på mig resterande av oufitten och beger mig nöjd och förväntansfull ner för att ta tåget till Malmö och mentordträffen. Även om jag var mycket nöjd med min gamla mentor, så ska jag ju inte gå in med en negativ inställning till den nya. Så ja jag var öppen för nya ideer, men icke visste jag vad som vänta......


Dagens outfit och byxorna som gjorde mig glad :)



Väl nere i Malmö möter jag mentorn en allmänt grå dassig/sleden dam i 50-55års åldern med lila foppatofflor, hallå det är januari!!! Och ja man behöver ju inte oroa sig över de kommande mentors träffarna då jag fick uppfattningen om att mentorsträffarna går ut på att vi alla ska fika tillsammans. Hon vill inte ha vår loggbok (där man reflekterar över allt man gör, sin egen utveckling, vad man skulle gjort och vad man kunde gjort) typ de kriterierna som man ska göra för att få VG i betyg. Dessutom var det inte tvunget att hålla i någon undervisning när hon kommer ut och kollar.... eeeee jaha. Vad har hon då att bedömma mig utifrån?? Mitt utseende eller?? Jaja det gör inget för då hade jag ju fått MVG om det gått men eftersom det inte går så får jag la nöja mig med VG ;) 

Näää nu får det va nog tänkte jag och firade med att köpa ett par nya stövlar. Inte sådana jag ville ha från början men va fan är det halva priset så är det. Lika bra att slå till nu när man fått fete csn och fete lön!!


Godkända?  
 
Jag gillar inte att de är sådär jätte blanka och ser sjukt nya ut, måste ut och rulla dem i lera eller något, haha! 
Eller?




ettan kom tvåan kom....

trean kommer så småningom ååååååå Inte tomt på kontot!!! Yeees csn kom idag :) 

håll tillgodo av denna, den gör mig glad när jag är lite nere. Sjukt rolig!

http://www.youtube.com/watch?v=PwdDrU0BGH0

Nattens dilemma....

Varför ja varför är det så att man går och lägger sig as trött och har jäspat  ungefär så att käken går ur led men ändå så somnar man inte?? Nä då ska man ligga där och komma på allt som man inte gjort, allt man borde göra, ha dåligt samvete för alla som man inte hört av sig till och alla man inte hunnit träffa som man skulle vilja träffa. 

Kom och hjälp mig...

Klockan ringer 06.10, kom och hjälp mig och döö typ!! Vinglar mig upp ur min underbart sköna säng dock på tok för stor för att sova själv i :(  In i badrummet, försöker öppna höger öga för att se om det är jag, usch tänkte jag gå och lägg dig igen!! Men ack nej, skolan kallar. Trots tiden på dygnet kände jag mig ovanligt glad...  glad för att jag har my lööv och glad för att jag skulle till skolan och börja med projektplanen till B-uppsatasen. Jag älskar utmaningar och det ska bli as kul att få skriva en riktig uppstas!! Jag var dock sjukt trött och halvsov på tåget ner till Malmö, ursäkta alla som fick glo rakt in i min käft ;) Jag försöte faktiskt att hålla den stängd :P Börjar dagen med en föreläsning om forskningsprocessen, vi ska alltså forska coolt! 

Vad är det med kaffe och studenter?? Alla dricker kaffe är det en mode fluga eller?? Jag är ju inte den som e den så va fan jag hängde på... jag blev piggare!! Tror det är det som är grejen eller har jag fel?


På eftermiddagen stod ämnet klart för uppsatsen; Hur ser barn på sitt framtida yrkesval och vilka ämnen tycker de är viktiga för sitt yrkesval. Kommer bli sjukt bra och roligt!! Here we go! haha!"  Låter det intressant?? 

Efttermiddagen/kvällen ägnades åt att pumpa axlar och trimma magen, varför ska det va så mycket folk runt 5-6 tiden och massa små glin som står och drar i på tok för tunga vikter, där det inte är en övning som är korekt utförd?? 

Dagens tips till alla sötsugna människor där ute, ta en sharon frukt!! Söt och god!! 











 


by by by...

Min D åkte hem idag efter hela tio under bara dagar, det va lite tråkigt och jag fällde en tår eller två? Ända sedan igår kväll har jag bara velat skrika, gråta hysteriskt och slå knytnävar i betong väggen för att sedan kunna lugna ner mig och känna mig lättad igen, någon som känner igen sig?? Du blir hes, röd ögd och kippar efter andan i typ en halv timme sen är det bra igen. Problemet är bara att jag vill helst inte göra det i andra människors sällskap för det kan se lätt brutalt ut, haha!! Så jag har fått hålla mig. När jag väl kom hem efter att jag vinkat av D på knutan och mitt utbrott var inplanerat så var liksom den där känslan borta. Ganska skönt faktiskt men who knows den kanske kommer tillbaka snart, så grannarna om huset skakar och det är ett jävla väsen så e det bara jag som har ett lätt utbrott men det går snart över igen! :) 


D&E :)


På vägen hem från knutan köpte jag en liten ett års dop present till W, undra om han kommer gilla den thihi. 





Snart ska jag på 30 års kalas till brossan, undra hur det går...

Träning.

Idag hade vi kurs intro i skolan. Intressant! KOmmer bli kul att göra en B-uppstas med L, vi kompleterar varandra bra. Åkte med L från malmö till Landskrona så vi kunde snacka lite skit, sitter i bilen och väntar på tåget och tänker nä nu får jag gå så jag inte missar det. Säger hejdå och L kör. Jag kommer upp på perongen och gissa vad.... jo 30minuter försenat tåg ååååå gud vad kul! Tar upp mobilen och ringer min hemma fru till man och snackar skit och då gick tiden fort!! :) På knutan kommer min sjöman i sina blå dockers och möter mig, sen går vi och shoppar lite mat. mums! Idag ska han stå för matlagningen. yeee jag ska bara slappa thihi.
Men först får vi gå pumpa upp oss på friskis, haha
Hej hej på er, gymet kallar på oss!
så här snygg e jag när jag tränar :P

jag så het på brädan i Åre

jag så het på brädan i Åre

Det är inget fel...

Vilken dag vilken dag, full späckad kan man säga!! Börjar dagen med att jobba på Ica och det var ett underbart kassa pass idag wihooo! Men men man tjänar ju kosing och man har ju världens bästa arbets kamrater så det e nice!! Alltså jag undrar vad det är med de där jävla överklass kärringarna. När man kommer till kassan borde man inte lixom känna sig klar med sitt handlande då?? Oki om man typ har glömt en mjölk och kutar iväg och hämtar den. Men NÄ, först har ni sånna dära glödlampor, kan du kalla på någon som hämtar det? Oj jag ska ha broccoli, kan ni hämta det, och när du endå är iväg ta en sån där mjölk också. Ja okej vilken mjölk ska du ha frågar killen som ska hämta det till henne, hon pekar på en naturell yogurt som kunden bakom har och då tror ju han så klart att hon ville ha en sån så han tar ju det. Då gastar kärringen när han kommer med famnen full av saker, det va ju mjöööööööööööölk jag skulle ha! Under hela denna procesesen växer givetvis kön, och du vet ju själv hur kul det är att stå i en sån kö! Jag säger bara HALLÅ, vad e ditt problem?? Dom tror att vi e deras jävla ica slynor som ska springa och passa upp dom, i helvete heller!! Så nu vet ni hur det kan vara att va en äkta ica slyna!

Jag har haft ont i min fot nu i över en vecka, börjar bli lite enerverande nu!! Fick det förra veckan efter att jag sprungit, då var den lite öm men jag gick på spinning dagen efter ändå vilket antagligen inte var ett smart drag av mig. För efter det har jag haft pisse ont i min fot. Kanske borde vila den men så långt tänker inte jag, jag går ut å dansar och springer på jobb i 7,5, vilket inte var så snällt mot den. Ja men iaf idag fick jag nog och boka en tid hos hus husläkaren och där fick jag en remiss till röntgen. Spännande, suttit och väntat på röntgen och svar i 3h!! vilken jävla tid! Vilken tur att min bejbi va hos mig då så han kunde ta hand om tvätten :P

Imorgen e det kursstart med B-uppsats spännande....  Tror jag kommer bli professor en dag haha!!

Gónatt!

Välkommen till min nya blogg!

Thihi då va man inne på ett nytt spår, jag ska börja blogga med allt vad det innebär!!

Blev helt såld idag i skolan när vi snackade om bloggar det verkar ju trots allt jävligt kul, och jag tjejen som älskar skvaller och vill veta allt om alla. (ja, jag läser skvaller blaskor också) Jeee, anyhow här kommer ni få höra mina tankar ideér och funderingar angånde det mesta här i livet! Det fina namnen EMELISM är mina tankar, ideér och allt vad jag står för. Så nu har vi den återstående frågan... kommer Du bli en Emelist? OOOooo yes u will!! :)
Tack Lina!!

RSS 2.0