Dagen idag

Har varit lite upp och ner idag, började inte så bra men skam den som ger sig! I skolan har vi förberett en redovisning till imorgon, var väl lite olika viljor där men det fixade sig till slut. Mitt dåliga humör från igår hade visst följt med mig till skolan. Vissa dagar är visst bara skit. Som igår när jag ungefär grät hela kvällen för både det ena och det andra. Allt från föräldrarnas sjukdommar och hur dålig människa jag känner att jag är, för att jag varit så otacksam som yngre samt hur dum jag känner mig när mina föräldrar kör mig hit och dit och betalar både det ena och det andra. Det är ju JAG som ska HJÄLPA dem och inte tvärtom! De har gjort allt för oss barn sen vi föddes och fortsätter än idag med det, nu när de är sjuka vill JAG göra allt jag kan för dem men jag känner mig hjälplös! Ovan på detta sviktar självförtroendet inför praktiken och skolan. Det går till en viss punkt sen rinner det bara över och det gjorde det igår. Jag kämpar under dagarna för att alltid vara på bra humör när jag är med vänner, i skolan eller på jobb sen när jag kommer hem samlar jag nya krafter till nästa dag och igår så gick det bara inte!! 

Efter skolan idag blev jag hämtad av Mamma och Pappa på Landskronastation för att bli körd till specialist tandläkaren i La. Där blev det röntgenbild och snack med tandläkaren. Operationen blir den 29 Oktober. Jag är sjukt rädd och nervös men det måste göras. Alltså plocka ut en horisontellt liggande visdomstand. Jag fick i alla fall med mig lungnnde tabletter med mig hem som jag ska ta dagen innan och en timme innan ingreppet. Efter tandläkaren åkte vi till Hbg och hämtade David. När jag kom innan för dörren för att "hämta" honom så stod mina bran new shoes precis framför mig!! Mina fina stövlar som min älskling beställt till mig. Dessutom hade han städat och dammsugat. Så fint var det här hemma :) Det är min MAN det! Sen stack vi alla ner till Mölleexpressen och käkade grillbuffé mums!!

När vi kom hem pratade jag med Lina som gav mig världens bästa länk om "Big Bang" som är temat jag ska ha ute på praktiken. Det börjar ordna upp sig...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0