svårt att bestämma sig
Varför är det så svårt att bestämma vad man ska äta? Är det detta som kallas dagens I-lands problem? Om man nu får lov att säga I-land för vad jag hört så är detta gamla uttryck och det finns inte längre något som kallas I och U länder. Så alla ni som brukar säga detta klyschiga uttryck "dagens I-lands problem" sluta med det. Det tyder bara på att ni är ganska oallmänbildade ;) och det vill man ju inte gå runt och vara. Tänk föresten när man gick i högstadiet och gymnasiet, då man sprang runder och sa till alla att man aldrig pluggade för det var ju pinsamt att bry sig om sina studier. Då skulle man bara festa runder, röka och vara cool! Vad det händer mycket på några år då var det pinsamt att bry sig nu är det pinsamt att inte kunna något. Så nu kör jag en skön mix av de båda, bryr mig om skolan och nyheter men är ändå cool och festar ibland ;)
Blev visst ett litet sidospår här känner jag. Nå ja tillbaka till det jag skulle säga. Vad ska vi äta ikväll? Frågade D och då sa han "Det har jag inte funderat på för alla föslag jag säger ratar du ändå med det samma" sen fnissade han lite. Men det kan nog ligga en hel del sanning i det han säger. Han hittar liksom aldrig riktigt rätt men det kan nog bero på att jag inte vet vad jag är sugen på. Någon som har några förslag?
Lite sugen på detta receptet från Gordon Ramsay;
Blev visst ett litet sidospår här känner jag. Nå ja tillbaka till det jag skulle säga. Vad ska vi äta ikväll? Frågade D och då sa han "Det har jag inte funderat på för alla föslag jag säger ratar du ändå med det samma" sen fnissade han lite. Men det kan nog ligga en hel del sanning i det han säger. Han hittar liksom aldrig riktigt rätt men det kan nog bero på att jag inte vet vad jag är sugen på. Någon som har några förslag?
Lite sugen på detta receptet från Gordon Ramsay;
Kycklingstroganoff
- 450g chicken breast, cut into thin strips
- 2 tsp smoked paprika
- 50ml olive oil
- 1 onion, finely sliced
- 3 garlic cloves, crushed
- 1 green pepper, sliced
- Button mushrooms, quartered
- 150ml chicken stock
- Splash white wine
- Approx 50ml sour cream
- Approx 70g sugar snap peas, blanched
- Flat leaf parsley, large handful, chopped
Kommentarer
Trackback